Όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας και αναμενόμενης σειράς του Netflix, Clickbait, ο κόσμος στήνει σωστό πανηγύρι στα κοινωνικά μέσα.

Το αστυνομικό θρίλερ με το κυβερνοέγκλημα καταφτάνει στις 25 Αυγούστου και το κοινό θέλει να ξέρει αν είναι κατάλληλο και για τους μικρούς μας φίλους…

Clickbait: Όλοι ρωτούν αν μπορείς να δεις τη νέα σειρά του Netflix με τα παιδιά σου

Το Clickbait είναι μια δημιουργία των Τόνι Έιρς και Κρίστιαν Γουάιτ, έχοντας στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τους Ζόι Καζάν, Μπέτι Γκάμπριελ και Έιντριαν Γκρενιέρ.

Πρόκειται για μίνι σειρά ανθολογίας που θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Η σειρά κάνει ντόρο στα κοινωνικά μέσα και ένα από τα ερωτήματα που έχουν τεθεί με μανία είναι αν η σειρά είναι κατάλληλη και για μικρότερα κοινά.

Σύμφωνα με το Netflix, το Clickbait προορίζεται για ενήλικα κοινά. Κατάλληλο είναι από 17 ετών και πάνω, παρουσιάζει ωστόσο ευαίσθητο περιεχόμενο που μπορεί να μην είναι ιδανικό για εφήβους.

Χρειάζεται λοιπόν τη γονική συναίνεση, που είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Από το τρέιλερ εξάλλου της αστυνομικής σειράς βλέπουμε αρκετή βία και αίμα.

Το Clickbait κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 25 Αυγούστου 2021…

https://www.youtube.com/watch?v=QwVLObz0MGs