Η τέταρτη σεζόν του Cobra Kai αναμένεται στο τέταρτο τρίμηνο του 2021 και η όρεξη των περισσότερων έχει ανοίξει για τα καλά.

Πλέον ξέρουμε και το cast των νέων επεισοδίων. Επιστρέφουν λοιπόν οι Ραλφ Μάτσιο, Γουίλιαμ Ζάμπκα και Σόλο Μαριντουένια, αλλά και οι Mary Mouser, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo και Martin Kove.

Σύμφωνα με το TV Line, οι Peyton List και Vanessa Rubio θα έχουν επίσης χρόνο συμμετοχής, καθώς οι χαρακτήρες τους μετατρέπονται σε βασικοί στη νέα σεζόν.

Αναφορές θέλουν επίσης να επιστρέφουν και οι Dallas Dupree Young και Oona O’Brien στη νέα σεζόν, αναβιώνοντας τους ρόλους τους.

Στους παλιότερους κύκλους είδαμε όμως και την Ελίζαμπεθ Σου, αλλά και μερικούς ακόμα χαρακτήρες από την αρχική σειρά ταινιών Karate Kid. Σε αυτό το κλίμα της έκπληξης λοιπόν, στον 4ο κύκλο του Cobra Kai παρών θα είναι και ο Terry Silver!

Μόλις χθες, 27 Μαΐου, το Cobra Kai επιβεβαίωσε πως ο αμίμητος Thomas Ian Griffith θα αναβιώσει τον ρόλο του Terry Silver στην τέταρτη σεζόν του Netflix Οriginal.