Την ώρα που το The Witcher βρίσκεται στις τελευταίες εβδομάδες γυρισμάτων της 2ης σεζόν, η οποία αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2021, υπάρχει πολύ κινητικότητα με τρεις νέες προσθήκες στο cast.

Η πρώτη όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr είναι αυτή του Βρετανού ηθοποιού, Kevin Doyle, γνωστού από το Downton Abbey και το Happy Valley. Σύμφωνα με το Redanian Intelligence, ο ρόλος που θα ενσαρκώσει θα ονομάζεται Ba’Lian και θα είναι είναι ένας ολοκαίνουργιος χαρακτήρας. Δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες. Ο Doyle συμμετείχε στα γυρίσματα πρόσφατα, κάτι που μας “δείχνει” πως ο χαρακτήρας του θα εμφανιστεί στα τελευταία επεισόδια της σεζόν, αν και θα πρέπει να λάβουμε υπόψη πως τα γυρίσματα δεν συμβαδίζουν πάντοτε χρονολογικά με τη σειρά των επεισοδίων.

Πάμε τώρα στο δεύτερο σκέλος των προσθηκών, που ίσως είναι και το πιο ενδιαφέρον. Η ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Ναός της Θεάς Melitele θα κάνει την εμφάνιση του στη 2η σεζόν. Μέσα από την υπό-ιστορία, που θα αφορά την τοποθεσία αυτή, η σειρά θα μας παρουσιάσει δύο ιέρειες.

Τη μία, για την οποία δεν έχει γίνει τίποτα παραπάνω γνωστό, θα την ενσαρκώσει το μοντέλο και ηθοποιός, Natasha Fletcher, και την υψηλή ιέρεια Nenneke, ενδεχομένως θα υποδυθεί η Julie Barclay (Broadchurch). Η Nenneke είναι μια μητρική φιγούρα για τον Geralt, καθώς του έχει επουλώσει σοβαρές πληγές και νοιάζεται γι’ αυτόν. Ίσως τη δούμε να έχει μια ανάλογη σχέση και με τη Ciri.


Στην ιστορία αυτή θα γνωρίσουμε ακόμη δύο χαρακτήρες, την νεαρή ιέρεια Iola και τον Jarre, ένα νεαρό αγόρι που θέλει να γίνει γραφιάς. Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί που θα τους ενσαρκώσουν.