«It Is But It’s Not» τραγουδά ο Theodore σε μια μοναδική συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου σήμερα Τρίτη 17 Ιουνίου.

Ο Theodore θα βρεθεί ανάμεσα σε σπουδαία ονόματα στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, στο πλαίσιο των φετινών θερινών εκδηλώσεων που διαρκούν έως και τον Σεπτέμβριο, για να παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «It Is but It’s not».

Πρόκειται για ένα επιβλητικό μουσικο- οπτικό θέαμα που προτρέπει «τον επαναπροσδιορισμό του ανθρώπου» συνδυάζει τον ήχο με το φως, τη μουσική δημιουργία με ονειρικές αντιθέσεις φωτός και σκιάς, δίνοντας άλλη διάσταση στον χρόνο.

Ελληνικής καταγωγής, αλλά με μόνιμη «πατρίδα» το Λονδίνο, τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Theodore έχει αποκτήσει το δικό του ambient μουσικό στίγμα, που αναμειγνύει φυσικούς ήχους οργάνων με ηλεκτρονικούς, με καταβολές από ροκ και ποπ, μελωδική γραμμή και φιλοσοφικό στίχο.

Ο νεαρός μουσικός είναι γνωστός, κυρίως, εκτός Ελλάδας, αφού δίνει συχνά συναυλίες σε όλη την Ευρώπη. Στα 18 του, το 2010, έφυγε στο Λονδίνο για να σπουδάσει σύνθεση και έκτοτε ζει και γράφει τη μουσική του εκεί. Το 2012 ηχογράφησε τον πρώτο δίσκο του με τίτλο «7» ενώ φέτος κυκλοφορεί το καινούργιο άλμπουμ του με τίτλο «It Is But It’s Not». Το καλοκαίρι ετοιμάζεται να περιοδεύσει σε Ελλάδα, Πολωνία, Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία.

Η συναυλία του Theodore θα δοθεί σήμερα το βράδυ στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, στις 21:00. Η τιμή του εισιτηρίου είναι εννέα ευρώ.