Τέσσερις νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα, που όμως συνοδεύονται με προβολές παλιότερων και αγαπημένων φιλμ που προβάλλονται κατά κύριο λόγο σε θερινούς κινηματογράφους.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Χίλιοι Τρόποι να Πεθάνεις στην Άγρια Δύση»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σεθ ΜακΦάρλαν με τους: Σαρλίζ Θερόν, Λίαμ Νίσον, Αμάντα Σέιφριντ, Σεθ ΜακΦάρλαν

Ο Άλμπερτ είναι ένας δειλός αγρότης σε μια αφιλόξενη γωνιά της Άγριας Δύσης, τον οποίο η κοπέλα του παρατά για έναν πλούσιο αντίζηλο. Εντελώς απελπισμένος, θα δει τη ζωή του να αλλάζει όταν φτάνει στην πόλη η όμορφη και δυναμική Άννα, για την οποία κανείς δεν γνωρίζει πως είναι σύζυγος του αδίστακτου –και καταζητούμενου– πιστολά Κλιντς.

«Μια Γαλλίδα στο Μανχάταν»

Γαλλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σεντρίκ Κλαπίς με τους: Ρομέν Ντιρίς, Οντρέ Τοτού, Σεσίλ ντε Φρανς, Κέλι Ράιλι

Χωρισμένος πλέον από τη Γουέντι, η οποία έχει πάρει τα δύο παιδιά τους στη Νέα Υόρκη, ο Ξαβιέ μετακομίζει από το Παρίσι στο Μανχάταν, όπου αναζητά σπίτι, προσπαθεί να τελειώσει το μυθιστόρημά του και να υποδεχτεί το νεογέννητο παιδί της λεσβίας φίλης του Ιζαμπέλ, του οποίου είναι πατέρας!

«Το Χέρι του Ενός Εκατομμυρίου»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κρεγκ Γκιλέσπι με τους: Τζον Χαμ, Λέικ Μπελ, Άλαν Άρκιν, Πίτομπας

Στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, ένας αθλητικός μάνατζερ οργανώνει ένα διαγωνισμό-reality με τίτλο «Το Χέρι του Ενός Εκατομμυρίου», αναζητώντας ταλέντα του μπέιζμπολ στην Ινδία. Οι δύο νεαροί παίκτες που επιλέγονται ταξιδεύουν μαζί του στο Λος Άντζελες, όπου ξεκινούν προπονήσεις και προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα.

«Πως να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 2»

Animation, σκηνοθεσία Ντιν Ντεμπλουά

Όταν ο νεαρός Βίκινγκ Ψάρης και ο ιπτάμενος δράκος του Φαφούτης ανακαλύπτουν μια σπηλιά από πάγο γεμάτη εκατοντάδες άγριους δράκους, βρίσκονται μπροστά σε ένα καινούργιο θανάσιμο κίνδυνο, ο οποίος απειλεί ολόκληρο το βασίλειο.