Το καλοκαίρι έφτασε! Η Lidl και η ανεξάρτητη βερολινέζικη δισκογραφική εταιρεία «Embassy of Music» παρουσιάζουν για πρώτη φορά από κοινού ένα τραγούδι. Το «Everybody» ξεχειλίζει από ζωντάνια και μας ξεσηκώνει. Με καυτούς λάτιν και σάμπα ρυθμούς κάνει ακόμη και τους πιο νωχελικούς να παρασυρθούν στους ρυθμούς του.

Το καλοκαιρινό χιτ «Everybody» ερμηνεύει η Oceana, γνωστή από το επίσημο τραγούδι της UEFA, «Endless Summer», για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του 2012.

Στο μουσικό βίντεο η Oceana μάς αποδεικνύει, ότι δεν είναι απλά μια εκπληκτική τραγουδίστρια, αλλά και μια ταλαντούχα χορεύτρια. Με την ασυγκράτητη κίνησή της είναι η κατάλληλη πρωταγωνίστρια, η οποία έχει γράψει επιπρόσθετα τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού.

Το «Everybody» μάς ανεβάζει το κέφι, μας προκαλεί να χορέψουμε και μας προτρέπει να τραγουδήσουμε στους ρυθμούς του. Το τελειότερο Soundtrack για το καλοκαίρι!

Η Oceana έχει αυτοπεποίθηση και είναι δυναμική, όπως η φωνή της, χαρακτηριστικό το οποίο και αποτελεί το κεντρικό στοιχείο της μουσικής της. Ανεξάρτητα από το στιλ μουσικής στο οποίο έχει αφιερωθεί αυτή τη στιγμή, Pop, R’n’B, Jazz, Funk ή Reggae ερμηνεύει κάθε τραγούδι με τον χαρακτηριστικό της τρόπο.

Η «Embassy of Music» αποτελεί μια ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία με έδρα το Βερολίνο. Στο καλλιτεχνικό του πελατολόγιο συγκαταλέγονται και άλλοι αστέρες όπως οι Passenger, ο Shaggy, ο Moby. Στα πιο επιτυχημένα Single της ιστορία της εταιρείας βρίσκουμε και τα νούμερο 1 χιτ «Feel The Rush» του Shaggy, «Call On Me» του Eric Prydz και το «Love Generation» του Bob Sinclar.

Η επίσημη πρεμιέρα του βίντεο πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαΐου στο κανάλι της Oceana στο YouTube.

Στις 2 Ιουνίου το καλοκαιρινό χιτ έγινε διαθέσιμο μέσω του iTunes και μπορείτε να το κατεβάσετε με ένα κλικ εδώ. Εκτός από το iTunes, θα μπορείτε να βρείτε το CD από τις 30 Ιουνίου αποκλειστικά στα καταστήματα Lidl.

Δείτε το βίντεο κλιπ του «Everybody»…