Το πρωτοποριακό concept του Balux Cafe the House Project στη Γλυφάδα, μετέτρεψε το σημείο αναφοράς για τα νότια προάστια σε ένα από τα δημοφιλέστερα all day στέκια.

Για την εορταστική περίοδο, λοιπόν, οι ιθύνοντες δεν θα μπορούσαν παρά να μην εκπλήξουν ευχάριστα τους θαμώνες του διοργανώνοντας events, προσφορές και εορταστικά μενού προσαρμοσμένα τόσο στο εορταστικό πνεύμα όσο και στις επιθυμίες του κοινού.

Μέσα από μια πληθώρα happenings κρατούν, για ακόμη μία φορά, αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.
Την παραμονή των Χριστουγέννων, λοιπόν, καλείστε να γιορτάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα με ένα δείπνο που θα σας μείνει αξέχαστο, απολαμβάνοντας το μοναδικό μενού του με €25/ άτομο. Τι περιλαμβάνει; Ποτήρι σαμπάνιας, κολοκυθόσουπα με κόλιανδρο και μπρουσκέτα λιαστής ντομάτας, πράσινη σαλάτα με καπνιστή πανσέτα, σύκα, βινεγκρέτ από μανταρίνι και μπαλίτσες κατσικίσιου τυριού, χοιρινό ossobuco με σος άγριων μανιταριών και μελωμένες πατάτες νέας σοδειάς ή γεμιστή γαλοπούλα με παραδοσιακή γέμιση από κιμά, ξηρούς καρπούς, βερίκοκα και σάλτσα από σαμιώτικο γλυκό κρασί με κάστανα, συνοδευόμενη από γλυκοπατάτες και, τέλος, σπιτική tarte tatin (γαλλική μηλόπιτα) με παγωτό κανέλα.

Τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, στις 26/12, η ζεστή φωνή της Κρυσταλλίας εγκαινιάζει μια σειρά εορταστικών βραδιών, μαγεύοντας τους πάντες.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, γιορτάστε μαζί με το Balux Cafe the House Project την έλευση του 2014, παίρνοντας μέρος στο πρώτο πάρτυ της χρονιάς και διασκεδάστε με mainstreamακούσματα από τους Δημήτρη Κύκλη και Νίκο Σαλπαδήμα. (Τιμές: open bar: €30/ άτομο, φιάλη: €100/5 άτομα).

Οι ξενύχτηδες επιλέξτε το και για το πρώτο πρωινό του χρόνου, με την κουζίνα του Balux να έχει ετοιμάσει για εσάς ένα πλούσιο μπουφέ με γευστικές δημιουργίες και ροφήματα. (Από: 04.30-09.00, Τιμή: €15/ άτομο).

Τέλος, στις 9 Ιανουαρίου η Demy με τη νεανική φωνή και την pop παρουσία σας καλεί να διασκεδάσετε παρέα, σιγοτραγουδώντας τις επιτυχίες της νεαρής και ανερχόμενης τραγουδίστριας.

Info
Λεωφόρος Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα, τηλ. 210 8941620, www.baluxcafe.com