Ο πρώτος star DJ της νέας σεζόν, ο ελληνοσουηδικής καταγωγής πρωτεργάτης των Swedish House Mafia, Steve Angello, θα κάνει την εμφάνισή του, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Αθηνών.

Ο Angello έγινε γνωστός όταν κυκλοφόρησε το remix των Eurythmics «Sweet Dreams» στα τέλη του 2004. Από τότε η πορεία του είναι σταθερά ανοδική.

Έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες μουσικές παραγωγές με πιο γνωστές σε house το «Summer Noize» , σε progressive το «Yeah» , σε Tech house το «Partouze» και και σε electro house το «Raining Again» . Είναι ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας Size records και έχει υπάρξει resident DJ στα μεγαλύτερα κλαμπ των μουσικών μητροπόλεων του κόσμου.

Είναι μέλος σε ένα από τα μεγαλύτερα supergroup της ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο, γνωστό ως Swedish House of Mafia, στο οποίο συμμετέχουν εκτός από τον Steve Angello, o Sebastian Ingrosso και o Axwell. Το επιτυχημένο τρίο έχει δημιουργήσει massive hits όπως το «Save the World», «Antidote», «Greyhound», «One», «Miami 2 Ibiza», και «Don’t You Worry Child».

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00

Κέντρο Αθηνών

Πειραιώς 142 και Π. Ράλλη

Προπώληση εισιτηρίων : 20 ευρώ
Τιμή Εισιτηρίου την ημέρα του festival : 25 ευρώ