Την Παρασκευή 19 Απριλίου στη σκηνή του «Μικρού Πρίγκιπα» θα ανέβουν τρία μουσικά σχήματα τα οποία θα παρουσιάσουν ζωντανά την δουλειά τους.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται με την ευκαιρία της κυκλοφορίας στην Αμερική  του CD με τον τίτλο «Contradiction» των deadbeat escapement και παράλληλα φιλοξενεί τους «The Bitter Sweet» και τους «Feel In».

Οι deadbeat escapement συνδυάζοντας τον ήχο τους με video art, installations, θέατρο και λογοτεχνία, έχουν όλα τα χαρακτηριστικά μιας Art Rock μπάντας στα χνάρια συγκροτημάτων όπως οι Pink Floyd, David Bowie, The Verve, Peter Gabriel,, Roxy Music, Genesis, Fugazi, King Crimson .

Οι The BitterSweet δημιουργήθηκαν το 2007 από τον Νικόλα Αλαβάνο, ο οποίος υπογράφει τους στίχους και τη μουσική. Ύστερα από διάφορες ανακατατάξεις και αλλαγές μελών, το σχήμα αποκρυσταλώθηκε με την τωρινή του σύνθεση μέσα στο 2011, για να κυκλοφορήσουν τον Ιούλιο του 2012 το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Dancing In The Zoo” (διανομή Μίνος – ΕΜΙ).

Οι Feelin’ είναι μια τετραμελής μπάντα εναλλακτικού hiphop . Με όχημα το rap ταξιδεύουν από το rock μέχρι το electro, από το alternative μέχρι το έντεχνο, από το funk μέχρι το metal. Μέσα από μια θετικά κριτική ματιά τραγουδάνε για την κοινωνία του σήμερα, αλλά και τις δικές τους ιστορίες.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30. Έναρξη Live στις 22.00. Μικρός Πρίγκιπας, Ρήγα Φεραίου 150, Πάτρα.