Για το Warehouse στα Εξάρχεια δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Το all day speciality coffee, wine & cocktail bar, που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και αγάπη, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνογνωσία του καφέ, το κρασί, τα cocktails και τις δημιουργικές γεύσεις, αποτελεί πλέον αγαπημένο στέκι στη γειτονιά των Εξαρχείων.

Μετά τη δημιουργία του εξίσου επιτυχημένου Warehouse C02 στην Πλάκα, την άνοιξη του 2017, η ομάδα του αποφάσισε να επεκταθεί σε μια από τις σημαντικότερες και ταχύτερα ανερχόμενες περιοχές πολιτισμού και πρασίνου της Αθήνας.

Δίπλα στο Πάρκο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, άνοιξε τις πόρτες του πριν από ένα μήνα το νέο, τρίτο τους «παιδί», το Warehouse Edge.

Το Warehouse Edge στεγάζεται σε ένα χώρο με αυλές που ακολουθεί τις αρχιτεκτονικές γραμμές και τη φιλοσοφία του πάρκου, «αγκαλιάζοντας» αγαπημένες γεύσεις στον καφέ, το κρασί, το φαγητό και τα ποτά, προσφέροντας απόλαυση, ενδιαφέροντες γευστικούς συνδυασμούς και διασκέδαση.

Αντλώντας έμπνευση τόσο από τα οινοποιεία της Καλιφόρνια και του Νέου Κόσμου όσο και της Ελλάδας, προσφέρει 100 εκφραστικές, πληθωρικές και funky ετικέτες με έναν λίγο διαφορετικό τρόπο σερβιρίσματος (οι περισσότερες by the glass).

Σε ένα χώρο που παρέχει ακόμη πιο πολλές δυνατότητες για πειραματισμό, η φιλοσοφία της κουζίνας διατηρεί ως προτεραιότητα τη χρήση «δυνατών» πρώτων υλών και, παρ’ ότι αλλάζει λίγο, κατορθώνει να μην απολέσει την ταυτότητα που έχει χτίσει η ομάδα του Warehouse μέχρι σήμερα. Συνδυάζει τα επιλεγμένα οινικά αποστάγματα με νέα και ενδιαφέροντα πιάτα όπως φιλέτο με pepper sauce, open φοκάτσια αστακού, ramen, κονσομέ κακαβιάς και κλασικά πληθωρικά πιάτα, όπως στριφτούδια με μπρόκολο και πάστα τρούφας.

Σε ό,τι αφορά το κομμάτι του καφέ, η λατρεία για τα αγαπημένα origins Γουατεμάλας και Αιθιοπίας παραμένει αναλλοίωτη και ενισχύεται από premium guest στους μύλους τους, ψημένους από τη Wisecup.

Η επιτυχημένη συνταγή του Warehouse στα ποτά και τα cocktails ακολουθείται πιστά κι εδώ με μια μικρή εναλλασσόμενη κάρτα με cocktails και κάποια από τα αγαπημένα μας premium spirits και αποστάγματα.

Σε όλα τα παραπάνω, προσθέστε το άκρως ενημερωμένο και εξυπηρετικό προσωπικό και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και απλώς κανονίστε την επίσκεψή σας.

Tip: Δοκιμάστε κάποιο από τα σπάνια κρασιά του Νέου Κόσμου με το εναλλακτικό σερβίρισμα 1/3 φιάλης σε mini decanter.

Πληροφορίες

Πεισίστρατου 4-6, Καλλιθέα

Τηλ. 210 9427722

warehouseproject.gr

Warehouse_edge

 

warehouse_edge