Η θέα του από τις πιο αξιοζήλευτες. Η τοποθεσία του από τις πιο ευνοημένες. Όσο για τις υπηρεσίες του; Αδιαμφισβήτητα κατατάσσονται στις κορυφαίες του χώρου.

Ο λόγος για το Moorings, στη Μαρίνα του Λαιμού Βουλιαγμένης, που αποτελεί εδώ και χρόνια μία από τις καλύτερες προτάσεις για καφέ και φαγητό σε ένα πιο ειδυλλιακά σημεία της αθηναϊκής ριβιέρας.

Η οικεία και χαλαρή αισθητική του χώρου ενισχύεται με την προσεγμένη διακόσμηση σε γήινα χρώματα και τους επιτυχημένους συνδυασμούς υλικών, όπως ξύλο και πέτρα. Ταυτόχρονα, η μοναδική του θέα στον όρμο της Βουλιαγμένης χαρίζει στους επισκέπτες μια αβίαστη αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης.

Εδώ μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου επιλέγοντας το αγαπημένο σου από μια πλούσια ποικιλία ζεστών και κρύων ροφημάτων, το οποίο μπορείς να συνοδεύσεις με κάποιο από τα ελαφριά σνακ και γλυκίσματα.

Αργότερα, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι προσεγμένες και παράλληλα ασυνήθιστες γευστικές προτάσεις, τα εμπνευσμένα cocktails και οι ωραίες μουσικές επιλογές.

Το τιμόνι της κουζίνας κρατάει ο σεφ Ανδρέας Σχοινάς, ο οποίος δημιουργεί πρωτότυπες γεύσεις από τη Μεσόγειο αλλά και με διεθνείς επιρροές. Στο μενού του Moorings φιγουράρουν φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, σούσι με μοναδικές προτάσεις maki rolls, ιδιαίτερα πιάτα με κρέατα από εκλεκτούς μικροπαραγωγούς, ζυμαρικά και δροσερές σαλάτες.

Οι μαύρες ταλιατέλες με καραβίδες, μύδια αυγοτάραχο και ούζο, τα φιλετάκια νεαρού μόσχου με μανιτάρια του δάσους και μαύρη τρούφα και τα ταλιολίνι με λευκό ραγού μαύρου χοίρου είναι μερικά από τα εδέσματα που σε κερδίζουν από την πρώτη μπουκιά. Φυσικά, το τέλειο δείπνο δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει κάποια από τις εκλεκτές ετικέτες οινοπαραγωγών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που κοσμούν την πλούσια κάβα του.

Αν ακόμα ψάχνεις λόγο για να το επισκεφτείς, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το καθιερωμένο πια κυριακάτικο brunch του. Κάθε Κυριακή από τις 11.00 έως τις 14.00 σε περιμένει ένα πλούσιο brunch buffet με αλμυρές και γλυκές γεύσεις που σίγουρα θα λατρέψεις, τόσο για την ποικιλία όσο και για την τιμή του – με 19 ευρώ/άτομο μπορείς να φας όσο θέλεις.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το Moorings, που θα σου προσφέρει το πιο νόστιμο κυριακάτικο ξύπνημα σε ένα θεσπέσιο σκηνικό με υπέροχη θέα!

Πληροφορίες 

Μαρίνα Βουλιαγμένης, Βουλιαγμένη

Τηλ. 210 9670659, 210 8961310

moorings.gr

Moorings

 

moorings.gr