Η υποδοχή του νέου χρόνου σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, κομψά διακοσμημένο στο πνεύμα των ημερών και με μια διακριτικά πολυτελή ατμόσφαιρα μόνο τους καλύτερους οιωνούς προδιαθέτει για το 2019.

Αυτός ο χώρος δεν είναι άλλος από το λαμπερό και γιορτινό εστιατόριο Olive Garden, στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου Τιτάνια στην καρδιά της πόλης, το οποίο για όλη την εορταστική περίοδο μετατρέπεται σε σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του κέντρου, και όχι μόνο.

Δύο ειδικά διαμορφωμένα μενού, τόσο για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς όσο και για το πρώτο brunch του έτους, προδιαθέτουν για ένα γευστικό και άκρως απολαυστικό 2019.

Ο σεφ του ξενοδοχείου δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις εκλεπτυσμένες και δημιουργικές προτάσεις της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, οι οποίες παρασκευάζονται αποκλειστικά με ποιοτικά ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα που ικανοποιούν όλες τις αισθήσεις.

Όσοι επιλέξετε να υποδεχθείτε τον νέο χρόνο με την παρέα του Olive Garden η υπέροχη φωνή της Ηρούς θα συνοδεύει τις στιγμές σας εδώ, η οποία θα ερμηνεύσει αγαπημένες νοσταλγικές επιτυχίας αλλά και επιλογές στο κλίμα των ημερών.

Αναφορικά με το πρώτο brunch του χρόνου live πιάνο και φωνή, με τους Άννα Μελίτη και τον μαέστρο Γιώργο Κωνσταντινίδη, με ένα ρεπερτόριο με νοσταλγικές μελωδίες και εορταστικά τραγούδια θα σας κρατήσει συντροφιά όση ώρα απολαμβάνετε τις γλυκές και αλμυρές δημιουργίες του μπουφέ.

Και όλα αυτά με μαγευτική και πανοραμική αφ’ υψηλού θέα στη χριστουγεννιάτικη Αθήνα, με φυσικό σκηνικό την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό αλλά και τον αττικό ουρανό που φωτίζεται από τα αμέτρητα πυροτεχνήματα κατά την έλευση του νέου έτους.

Μενού Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: 120 ευρώ/ άτομο

  • Ποτό Καλωσορίσματος με «Amuse-Bouche»
  • Σούπα κάστανου με κράνμπερι, καπνιστό φασιανό και λικέρ πικραμύγδαλου
  • Σύκα ποσέ σε Porto γεμιστά με πατέ πάπιας, μενταγιόν αστακού, πουρέ σελινόριζας και βλαστούς νεροκάρδαμου
  • Μπαρμπούνι με αρωματικό βούτυρο, πράσινα σπαράγγια, κρέμα περουβιανής πατάτας και πούδρα αυγοτάραχου
  • Μη Αλκοολούχο Sorbet Bloody Mary με σιρόπι σέλινου
  • Φιλέτο Ουέλινγκτον Black Angus, με πουρέ κόκκινης κολοκύθας με πράσινο μήλο, κυδωνόπαστο και σάλτσα με Cabernet Sauvignon
  • Ζεστό Tomme de Savoie σε τραγανό φύλλο σφολιάτας με κρέμα πορτοκαλιού και φιστίκι Αιγίνης
  • Σφαίρα Λευκής Σοκολάτας σε Καπρέζε, μους κάστανο με ζελιφιέ από φραγκοστάφυλο με
  • σκόνη μούρων και φύλλο χρυσού
  • Βασιλόπιτα & 1 Ποτήρι Αφρώδη Οίνο

Μενού Brunch Πρωτοχρονιάς: 60 ευρώ/ άτομο

(* η τιμή περιλαμβάνει απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, μπύρας και αναψυκτικών)

Σούπα

Βελουτέ ψητής σελινόριζας με φασιανό και κράνμπερι

Κρύα Ορεκτικά – Σαλάτες

  • Λαχανικά σχάρας με μοτσαρελάκια, προσούτο Θράκης και κρέμα βαλσάμικου
  • Ποικιλία από καπνιστά ψάρια και σάλτσα tartar
  • Μαριναρισμένες γαρίδες ατμού με φρέσκα βότανα, τσίλι και μοσχολέμονο
  • Roast beef με αρωματικό βούτυρο με ελιξίριο και μυρωδικά, σάλτσα τσιμιτσούρι
  • Τερίνα πάπιας με κάστανα, ξηρούς καρπούς και μαρμελάδα από φρούτα τους δάσους
  • Ποικιλία από Ελληνικά και διεθνή τυριά
  • Ελληνική σαλάτα με τοματίνια, παξιμάδια λαδιού, φέτα, ελιές και καπαρόφυλλα
  • Ελληνική σαλάτα του Καίσαρα με λούζα Τήνου, γραβιέρα Νάξου και κουλούρι Θεσσαλονίκης
  • Τραγανές καρδιές σαλατικών με τρυφερό φιλέτο κοτόπουλο, λιαστή τομάτα και μαρινάτα πλευρώτους
  • Σπανάκι – ρόκα με φινόκιο, παντζάρια, ξηρό ανθότυρο και καρύδια
  • Ανάμεικτα σαλατικά με καπνιστή γαλοπούλα με τρούφα, μάνγκο και φουντούκια

Ζεστά Ορεκτικά – Κυρίως

  • Ριζότο με γαρίδες, κόκκινη κολοκύθα, σπαράγγια και ξύσμα μοσχολέμονου
  • Γιουβετσάκι με ποικιλία άγριων μανιταριών, σύγκλινο Μάνης και λιαστή τομάτα
  • Κανελόνια αλά Τοσκάνα με φρέσκια τομάτα, ξηρό ανθότυρο και βασιλικό
  • Quiche Lorraine με σολομό, κολοκυθάκι και μάραθο
  • Μυλοκόπι σε στρώμα από σταμναγκάθι, σπαράγγια και μανιτάρια φρικασέ
  • Μαριναρισμένο φιλέτο κοτόπουλο με φρέσκο θυμάρι, σινάπι, πρόβειο γιαούρτι και μοσχολέμονο
  • Μαριναρισμένα παιδάκια αρνιού με δενδρολίβανο και σάλτσα μαυροδάφνης με Κορινθιακές σταφίδες
  • Φιλέτο μόσχου αρωματισμένο με βούτυρο Café de Paris και επιλογή από paper sauce ή béarnaise
  • Πατατούλες νέας Γης με θυμάρι και γλυκό σκόρδο και ζωμό κόκορα
  • Τηγανητό ρύζι με Χειμωνιάτικα λαχανικά, ομελέτα, μπέικον, και σησαμέλαιο

Carving

Μπουτάκια από γουρουνόπουλο γάλακτος, με σάλτσα μουστάρδας Dijon

Επιδόρπια

Πλούσιο μπουφέ από εορταστικά επιδόρπια, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, ποικιλία από εκλεκτά φρούτα εποχής

Olive Garden

Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ

Πανεπιστημίου 52

Τηλ. Κρατήσεων: 210 3326000