Ο Δώρος Δημοσθένους, performer που εντυπωσιάζει το κοινό με τις ερμηνείες του και την εκρηκτική του σκηνική παρουσία, με μουσικό ένστικτο και εκλεκτικό γούστο, προσκαλεί το κοινό που θα βρεθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στο Half Note Jazz Club να χορέψει στο ρυθμό του swing, όπου το χτες γίνεται σήμερα.

Μια βραδιά σε jazz μονοπάτια του ’50 με μελωδίες blues & rock&roll. Τραγούδια βγαλμένα από δίσκους βινυλίου και από εκείνες τις τεράστιες κασέτες των πρώτων κασετόφωνων του αυτοκινήτου του… πατέρα, θα οδηγήσει το κοινό στη χαλαρότητα μιας εποχής ξεχασμένης, που σήμερα φαντάζει πολύ αθώα και γοητευτική.

Μουσικές μιας αλλοτινής εποχής γεμάτης με ομορφιά, ερωτισμό και χάρη μεταφέρουν στην καθημερινότητα μια άλλη, πιο αισθαντική, διάσταση ακριβώς τη στιγμή που τη χρειαζόμαστε.

Η πλούσια εμπειρία του Δώρου Δημοσθένους μέσα από πολλές και σπουδαίες συνεργασίες, όλα αυτά τα χρόνια, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τον Νίκο Κυπουργό, τη Μαρία Φαραντούρη, τη Νανά Μούσχουρη, τη Λένα Πλάτωνος, το Λουκιανό Κηλαηδόνη και τόσους άλλους ξεχωριστούς καλλιτέχνες, αποτελεί εγγύηση κυρίως ως προς το σεβασμό και τον επαγγελματισμό με τον οποίο προσεγγίζει κάθε φορά το υλικό του.

Δώρος Δημοσθένους: τραγούδι
Παντελης Μπενετατος: πιάνο
Κωστας Κωνσταντινου: κοντραμπάσο
Βασιλης Τζαβαρας: κιθάρα – φωνητικά
Δημητρης Κλωνης: νράμς
Κωστης Βαζουρας: σ. & α. σαξόφωνο

Guest η ομάδα χορού swing Athens Lindy Hop

HALF NOTE JAZZ CLUB

Σάββατο 29/09 στις 22:30