Στις 31 Αυγούστου το Thalatta Seaside Hotel στη Βόρεια Εύβοια θα υποδεχθεί το ομορφότερο φεγγάρι του χρόνου με μια ιδιαίτερη συναυλία αφιερωμένη στη μαγεία της μπλε πανσελήνου.

Για μια και μοναδική βραδιά, η σοπράνο-musical theater performer Χαρά Κεφαλά θα ταξιδέψει με τη βελούδινη φωνή της τους παρευρισκόμενους, ερμηνεύοντας γνωστά τραγούδια. Στο πιάνο θα τη συνοδεύσει ο διακεκριμένος σολίστας Σάμι Αμίρης. Κάτω από το φως του φεγγαριού, σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό, οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες αναμένεται να εντυπωσιάσουν το κοινό εμφανιζόμενοι σε ένα ειδικά διαμορφωμένο stage, με φόντο την ασημί θάλασσα.

Πριν την έναρξη της συναυλίας θα προηγηθεί Gala dinner με menu που θα επιμεληθεί ειδικά για εκείνη τη βραδιά ο σεφ του ξενοδοχείου.

Στα πλαίσια της προσπάθειας ενίσχυσης, των συνανθρώπων μας που χρειάζονται τη συμπαράσταση μας, μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθεί για τη στήριξη του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων παιδιών με ειδικές ανάγκες και προβλήματα όρασης «Αμυμώνη».

Υποσχόμενοι μία ονειρική βραδιά, καλούμε εσάς προσωπικά και τους συνεργάτες σας να συμβάλλετε με την παρουσία σας στο φιλανθρωπικό αυτό έργο.

Για τη βραδιά διατίθενται προσκλήσεις αξίας 30 ευρώ/ άτομο με ποτό στο bar και 90 ευρώ/άτομο με συμμετοχή στο δείπνο Gala.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να διανυκτερεύσετε στο Τhalatta Seaside ή για να προμηθευτείτε τις προσκλήσεις σας για το Blue Moon Concert επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 22270 97396-7 (υπεύθυνη: κα Κόντα).

Ώρα προσέλευσης για τη συναυλία: 20.00