Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, έχει ετοιμάσει για τη Σαρακοστή ένα ξεχωριστό νηστίσιμο μενού με ποικιλία από κρύα ορεκτικά, κυρίως πιάτα και επιδόρπια. Πιάτα μαγειρεμένα με φρέσκες ελληνικές πρώτες ύλες, ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα με σεβασμό στην παράδοση και εξαιρετική παρουσίαση. Απολαύστε τα στο εντυπωσιακό Olive Garden του 11ου ορόφου με την καλύτερη πανοραμική θέα της Αθήνας ή στην καλαίσθητη και ατμοσφαιρική La Brasserie, στο lobby του ξενοδοχείου.
Menu Σαρακοστής
Ορεκτικά & Σαλάτες
- Οι μεζέδες του Chef (Ταραμοσαλάτα με γλυκάνισο, φάβα με κρεμμυδάκι και αγουρέλαιο, Αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα, πατατοσαλάτα με μοσχολέμονο, λαχανικά και μουστάρδα, χταποδοσαλάτα, Πολίτικη σαλάτα) – 9 ευρώ
- Τραγανά σαλατικά με ξιδάτο χταπόδι, ελιές, τοματίνια και σάλτσα μοσχολέμονου – 11 ευρώ
- Ποικιλία από μανιτάρια με γλυκό σκόρδο, μουστάρδα, μοσχολέμονο και φρέσκα βότανα – 9,5 ευρώ
Κυρίως πιάτα
- Σουπιές με σπανάκι, φρέσκια τομάτα, μαραθόριζα και μυρωδικά -14,5 ευρώ
- Γαριδομακαρονάδα με τοματίνια, άρωμα ούζου και πλατύφυλλο βασιλικό – 15,5 ευρώ
- Ριζότο με θαλασσινά, χειμωνιάτικα λαχανικά και φρέσκο δυόσμο – 15,5 ευρώ
Επιδόρπια
- Σαρακοστιανά γλυκά ημέρας – 6 ευρώ – 6,5 ευρώ
Πανεπιστημίου 52, Αθήνα τηλ.: 210 3326000 www.titania.gr