Την κλασική, αυθεντική Ιταλική κουζίνα τιμά το χειμερινό μενού του εστιατορίου Nolita Athens, με τον Chef του Γιάννη Λιόκα, να επιλέγει δημοφιλείς συνταγές για το νέο κατάλογο. Εξαιρετικές πρώτες ύλες από την Ελλάδα και την Ιταλία, φρέσκα ζυμαρικά, κρέας, ψάρι αλλά και οι διάσημες πίτσες του Nolita, κυριαρχούν στο νέο μενού.
Το Nolita Athens με μια ματιά
- Executive Chef: Γιάννης Λιόκας
- Pastry Chef: Διονύσης Αλέρτας
- Περιγραφή κουζίνας: Italian Cuisine
- Οικοδεσπότες: Στέλιος Ιωάννου, Σπύρος Μπαλλιάν, Δημήτρης Μπαλλιάν
- Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 48, Κηφισιά (ξενοδοχείο «Semiramis»)
- Ωράριο: Τρίτη – Σάββατο: 20:00 – 02:00 – Κυριακή: Μεσημέρι
- Κρατήσεις: 210 6231181 – 698 087 3080
FaceBook: nolitarestaurants Instagram: @nolitaathens Hashtags: #nolitaathens, #nolitacorfu