Κεφάτη ατμόσφαιρα, ελληνικές μουσικές επιτυχίες και πετυχημένα events που μαζεύουν κόσμο από κάθε γωνιά της Αθήνας. Στο κέντρο, στα βόρεια και στα νότια, έξι αγαπημένα μαγαζιά κάνουν πάρτι με ελληνική μουσική και μας περιμένουν να διασκεδάσουμε με την παρέα. Αν θέλετε να δώσετε μια κεφάτη νότα στα κυριακάτικα απογεύματα και βράδια σας, σας έχουμε τις κατάλληλες διευθύνσεις.

Cartéλ

gg-cartel Το Cartéλ ήρθε για να δώσει νέα πνοή στην ιστορική γωνία της Ακτής Κουμουνδούρου και Επιδαύρου και αποτελεί πλέον αγαπημένο στέκι για όλες τις ώρες της ημέρας. Με ποιοτικά standards, μοναδικό location πάνω στη θάλασσα και «ξεσηκωτική» διάθεση, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να αποκτήσει φανατικό κοινό από κάθε γωνιά της πόλης. Στον ιδιαίτερα ζεστό χώρο του μαγαζιού, σε απόσταση αναπνοής από τα ιστιοπλοϊκά της μαρίνας, αλλά και στο καταπράσινο και ατμοσφαιρικό roof garden που κλέβει την παράσταση με την αφοπλιστική θέα, μπορεί κανείς να απολαύσει υψηλής ποιότητας χαρμάνια καφέ, ποιοτική μεσογειακή κουζίνα και μοναδικά signature cocktails. Δυνατό χαρτί του Cartéλ, η διασκέδαση από νωρίς το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με ξεχωριστά party και μουσικές από γνωστούς guest DJs που μας ξεσηκώνουν. Πολύ επιτυχημένο είναι το party της Κυριακής όπου μπορείς από νωρίς το απόγευμα να χορέψεις με παλιές καλές ελληνικές επιτυχίες.

Πληροφορίες

Ακτή Κουμουνδούρου 64, Μικρολίμανο, Πειραιάς, τηλ. 210 4125378, fb page: Cartéλ • Entertainment Corner •

Zambri

gg-zambri Ένα all day cafe- restaurant με… αποικιακό χαρακτήρα- άλλωστε Zambri στη γλώσσα των Maori σημαίνει αποικία. Πέτρα, ξύλο και πολλά φυτά (εντυπωσιακοί κάκτοι, πανήψυλοι φοίνικες κ.α.), vintage πλακάκια, εντυπωσιακά φωτιστικά πρωταγωνιστούν στο χώρο. Το Zambri δεν είναι ένα ακόμη συνηθισμένο στέκι. Έχει μία ιδιαίτερη προσωπικότητα, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις high end υπηρεσίες και αποτελεί ιδανικό προορισμό για καφέ, φαγητό ή ποτό κάθε μέρα της εβδομάδας. Κάθε Κυριακή, από τις 21.00, ξεφαντώνουμε με ελληνικά στο πάρτι Feel It Greek.

Πληροφορίες

Αγίου Δημητρίου 9, Κηφισιά, τηλ. 210 6230063, fb page: ZAMBRI

New Habits

gg-newhabits Στην πολυσύχναστη πλατεία της Νέας Σμύρνης, ο βιομηχανικής αισθητικής χώρος του New Habits, με την cozy ατμόσφαιρα και το φιλικό περιβάλλον, αποτελεί ιδανική επιλογή για fun στιγμές με την παρέα και τους φίλους σας, αφού δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχα μαγαζιά μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κάβα και την μπάρα του, το New Habits αποτελεί, πλέον, σταθερή αξία για cocktails στην περιοχή. Κάθε Κυριακή, μετά τις 20.00 επικρατεί το αδιαχώρητο καθώς διοργανώνονται με μεγάλη επιτυχία τα parties με ελληνική μουσική που ξεσηκώνουν τους θαμώνες του για χορό και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης

Πληροφορίες

25ης Μαρτίου 25, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9311745, fb page: New Habits