H Coca-Cola Τρία Έψιλον με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ανανέωσαν για 7η συνεχή χρονιά το ραντεβού με την 7η Τέχνη, στηρίζοντας με συνέπεια το θεσμό του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και τη σύγχρονη πολιτιστική ζωή στην Ελλάδα.

Το 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου που αποτελεί ορόσημο για δημιουργούς και λάτρεις της 7ης Τέχνης, πραγματοποιείται στην πόλη της Θεσσαλονίκης από τις 4 ως και τις 13 Νοεμβρίου και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας, στο οποίο συμμετέχουν εγχώριες αλλά και διεθνείς προσωπικότητες του κινηματογράφου.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, για ακόμα μία χρονιά, προσφέρει δροσιά και απόλαυση στους συμμετέχοντες και στους επισκέπτες του φεστιβάλ, καθώς και στους εθελοντές που θα βρίσκονται σε όλα τα κινηματογραφικά σημεία, συντροφεύοντάς τους μέσα στις κινηματογραφικές αίθουσες και στις παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ!

Συμβάλλοντας σε σημαντικά πολιτιστικά δρώμενα που αναβαθμίζουν την Τέχνη στην Ελλάδα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στηρίζουν την τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης και μας προσκαλούν σε ένα μοναδικό «κινηματογραφικό ταξίδι», με το 52ο Φεστιβάλ να μας ταξιδεύει σε εικόνες και ιστορίες από όλο τον κόσμο. Η αυλαία θα ανοίξει με τον Αλεξάντερ Πέιν και την πολυαναμενόμενη νέα του ταινία Οι απόγονοι ενώ στο πρόγραμμα του φεστιβάλ εντάσσονται, μεταξύ άλλων, το Διεθνές Διαγωνιστικό τμήμα, οι Ειδικές Προβολές, οι Ανοιχτοί Ορίζοντες, καθώς και τα τμήματα Ματιές στα Βαλκάνια και Experimental Forum, τα οποία θα μετατρέψουν την Θεσσαλονίκη για δέκα ημέρες σε ένα σταυροδρόμι πολιτισμών, σε μια νεανική κυψέλη ζωής και γόνιμης πολιτιστικής συνομιλίας.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον αναγνωρίζει πλήρως ότι ο ρόλος της Τέχνης και του Πολιτισμού αποτελούν ουσιαστικό παράγοντα για την αναβάθμιση της ελληνικής κοινωνίας. Στο παραπάνω πλαίσιο, η Εταιρία με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ για μια ακόμα χρονιά «δροσίζει» τους απανταχού σινεφίλ του 52ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και υποστηρίζει την σύγχρονη πολιτιστική δράση και την τοπική κοινωνία, συμμετέχοντας με σεβασμό στο μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της πόλης!