H Ubisoft ξανα-ανακοίνωσε την κυκλοφορία του I Am Alive, το οποίο τελικώς θα κυκλοφορήσει μέσα στον προσεχή χειμώνα ως digital download για τα PlayStation 3 και Xbox 360 μέσω των PSN και Xbox Live Arcade αντίστοιχα, ενώ διέθεσε και το επίσημο trailer του.

Η ιστορία του παιχνιδιού περιστρέφεται γύρω από την προσπάθεια του πρωταγωνιστή να επιβιώσει και να βρει τη γυναίκα και την κόρη του μέσα σε έναν post-apocalyptic κόσμο, ύστερα από ένα καταστροφικό συμβάν που είναι γνωστό μόνο ως «The Event».

Το gameplay συνδυάζει στοιχεία platforming και shooting, καθώς ο παίκτης ταξιδεύει μέσα από διαλυμμένα περιβάλλοντα και σκαρφαλώνει σε ετοιμόρροπα κτίρια, εκτιθέμενος σε επικίνδυνες καταστάσεις με σκοπό να βρει προμήθειες. O ήρωας μπορεί να χρησιμοποιήσει διάφορα όπλα στις μάχες του με άλλους επιζήσαντες -από πυροβόλα μέχρι τόξα όπως φαίνεται στο trailer- και μάλιστα υπό προοπτική πρώτου προσώπου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η AI των αντιπάλων καθώς, σύμφωνα με τους δημιουργούς, οι παίκτες θα μπορούν να αποφύγουν κάποιους απλά τρομάζοντάς τους π.χ. με ένα άσφαιρο πιστόλι.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

πηγή: gameover