Μετά τη χθεσινή, μεγαλειώδη εμφάνισή του στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, ο Roger Waters θα ξαναχτίσει απόψε το τείχος του, μπροστά στα μάτια 13.000 τυχερών θεατών.

Και η δεύτερη συναυλία του θρυλικού μέλους των Pink Floyd είναι sold out, όμως υπάρχουν ακόμη κάποια εισιτήρια για την τρίτη και τελευταία συναυλία που θα γίνει την Τρίτη, 12 Ιουλίου.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00
Ώρα έναρξης: 21.30

Η συναυλία αποτελείται από δύο μέρη:
Α’ μέρος: 21.30 – 22.30
B’ μέρος: 23.00 – 24.00

Υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται αυστηρά η χρήση κινητών τηλεφώνων, φωτογραφικών μηχανών ή βντεοκάμερας, στη διάρκεια της συναυλίας. Οι θεατές καλό είναι να αφήσουν το κινητό στο σπίτι ή – αν δεν αντέχουν χωρίς αυτό – να το κρατήσουν σβηστό στην τσέπη τους. Όπως φάνηκε από την πρώτη συναυλία, οι θαυμαστές του Waters σεβάστηκαν την επιθυμία του και δεν άναψαν παρά μόνο ελάχιστα φλας! Το ίδιο θα πρέπει να γίνει και απόψε.
Η παιδική χορωδία που συμμετέχει στις παραστάσεις στην Ελλάδα του The Wall Live αποτελείται από μαθητές των Σχολών Πάνου Μεταξόπουλου, ο οποίος και επιμελείται την κίνησή τους. Ο χορογράφος Πάνος Μεταξόπουλος συμμετέχει αφιλοκερδώς και προσφέρει την αμοιβή του στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, “Κιβωτός του Κόσμου”.

Πρόσβαση στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α. και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς:

Ηλεκτρικός Σταθμός ΗΣΑΠ:
Σταθμός Ειρήνη & Σταθμός Νερατζιώτισσα

Προαστιακός:
Σταθμός Νερατζιώτισσα
– Από Αθήνα με μετεπιβίβαση στο σταθμό Άνω Λιόσια

ΟΑΣΑ:
Γραμμές δρομολογίων: 410 – 550 – 500 – Α8 – Α7 – Β7 – Χ40 – Χ41 – Χ14 – Ε14

ΜΕΤΡΟ:
Γραμμή 2: Από το σταθμό Αττικής μετεπιβίβαση σε συρμό του ΗΣΑΠ προς Κηφισιά.
Γραμμή 3: Από το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας μετεπιβίβαση σε συρμό του προαστιακού προς Άνω Λιόσια.