Μπορείτε να πάτε με το τρένο, μιας κι έχει σταθμό κοντά στο ΟΑΚΑ, ή με ταξί, με λεωφορείο, με ό,τι θέλετε. Γιατί αυτό που έχει σημασία είναι η συναυλία και ένα αυτοκίνητο-δώρο που σας περιμένει!

Τη συναυλία της Άννας Βίσση, αύριο Παρασκευή 15 Απριλίου, στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ διοργανώνει ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και τα έσοδα θα ενισχύσουν τις αθλητικές του ομάδες, από το βόλεϊ , το πόλο και το στίβο, μέχρι την κολύμβηση, την ξιφασκία και την άρση βαρών.

Επίσης, ένα ποσοστό από τα έσοδα θα διατεθούν στην καμπάνια ενημέρωσης κατά του AIDS που διοργανώνει η PRAKSIS και το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ.

Πέρα όμως από το κέφι και τα τραγούδια της Άννας Βίσση, κάτι ακόμα θα συμβεί στη διάρκεια της συναυλίας. Όσοι στείλουν SMS με τη λέξη ΠΑΟ στο 54242, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο της βραδιάς, που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ολοκαίνουριο Hyundai i10!

Η κλήρωση θα γίνει περίπου στις 11μιση το βράδυ, μέσα στο γήπεδο.

Ένα είναι το σίγουρο: κάποιος ή κάποια από τους φίλους του Παναθηναϊκού θα πανηγυρίσουν τρελά αύριο το βράδυ!

Τα εισιτήρια κοστίζουν από 15 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε στα Public, στα ταμεία των κινηματογράφων ODEON και VILLAGE, στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας (θύρα 10) και στο www.i-ticket.gr