Με αφορμή την ολοκλήρωση του κύκλου των παραστάσεων, το newsbeast.gr σας κάνει δώρο 10 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε από κοντά το διασημότερο παραμύθι σε σύγχρονη εκδοχή σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια.

Οι θεατές θα συναντήσουν στην παράσταση τόσο το θέατρο όσο και το μπαλέτο, το σύγχρονο χορό, την όπερα, το μιούζικαλ, το τραγούδι, το κουκλοθέατρο και το video art.

Για να λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό αρκεί να κάνετε share στο facebook τη συγκεκριμένη σελίδα, (απαραίτητη προϋπόθεση, από το κουμπί που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία στα αριστερά) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν κάνει like στη σελίδα του newsbeast.gr στο facebook (http://www.facebook.com/newsbeast.gr).

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Το έργο, βασισμένο στη γνωστή Σταχτοπούτα του Σαρλ Περό, φιλοδοξεί να ερμηνεύσει το μύθο μέσα απ’ το βλέμμα του εικοστού πρώτου αιώνα ενώ η σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη φιλοδοξεί να διατηρήσει τη διαχρονικότητα και τη φρεσκάδα του ανιχνεύοντας δρόμους που συνδυάζουν το σύγχρονο με το κλασικό προσφέροντας ένα σκηνικό θέαμα με έμφαση στον καθαρό σκηνικό λόγο.

Μουσικές από τα ομώνυμα μπαλέτα των Σ. Προκόφιεφ και Γ. Στράους συνυπάρχουν με σύγχρονες μουσικές και τραγούδια που έγραψε για τις ανάγκες της παράστασης ο συνθέτης Θοδωρής Οικονόμου.

Στόχος της παράστασης να φορτίσει την ευαισθησία του παιδιού μυώντας το σ’ έναν κόσμο των τεχνών και δημιουργώντας μια νέα αντίληψη για το θέατρο για παιδιά , αλλά και σε θεατές κάθε ηλικίας, απαλλαγμένη από τηλεοπτικά κακέκτυπα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο-Σκηνοθεσία: Θέμης Μουμουλίδης
Μουσική: Σ. Προκόφιεφ – Γ. Στράους- Θ. Οικονόμου
Σκηνικό – κοστούμια: Γιώργος Πάτσας
Χορογραφίες: Έλενα Γεροδήμου
Video Αrt: Νίκος Τσιμούρης
Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος
Συνεργάτης σκηνοθέτης: Έλενα Γεροδήμου
Διεύθυνση παραγωγής: Γεωργία Παναγιωτοπούλου

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Mαριάνθη Φωτάκη- Αλμπέρτο Φαϊς – Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου- Αντώνης Δημητροκάλης – Άντεια Ολυμπίου – Αρετή Πασχάλη- Σοφοκλής Κωστούλας – Ελπίδα Μεταξά – Τζωρτζίνα Παλαιοθοδώρου

Ημερομηνία και ώρα έναρξης παράστασης: Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, στις 15:00μ.μ.