Η Ford Motor Ελλάς συνεχίζει να καινοτομεί στην αγορά, εγκαινιάζοντας ένα νέο ταξίδι online υπηρεσιών και λειτουργιών που ξεκινούν από τη δυνατότητα επιλογής και διαμόρφωσης έως και την παραγγελία της νέας, αμιγώς ηλεκτρικής Mustang Mach-E. Όλα αυτά, με απλά βήματα, μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού τηλεφώνου.

Η νέα, απόλυτα λειτουργική διαδικτυακή πλατφόρμα online παραγγελιών και αγοράς της νέας Mustang Mach-E που μπορεί εύκολα να βρει ο ενδιαφερόμενος στο www.ford.gr προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξει με ακρίβεια την έκδοση του ηλεκτρικού pony της Ford που επιθυμεί και να τη διαμορφώσει πλήρως, ενώ στη συνέχεια από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου να την παραγγείλει online με μερικά ακόμα «κλικ», επιλέγοντας ταυτόχρονα και τον Έμπορο από τον οποίο επιθυμεί να την παραλάβει.

Επιπλέον, η Ford παρέχει μέσα από τη σχετική πλατφόρμα του ηλεκτρικού SUV, την ευκαιρία, να δεί κανείς και να αναζητήσει την Mustang Mach-E που θέλει να αγοράσει μέσα από μία λίστα που περιέχει όλο το διαθέσιμο απόθεμα οχημάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι διαδικτυακές υπηρεσίες της πλατφόρμας περιλαμβάνουν πολλές ακόμα δυνατότητες και λειτουργίες. Έτσι, πέρα από όλα τα παραπάνω, μπορεί κάποιος να επιλέξει αν η νέα του Mustang Mach-E θα παραδοθεί στο κατάστημα ενός Εμπόρου Ford, ή σε άλλο χώρο που αυτός θα υποδείξει. Η online υπηρεσία παρέχει επίσης την ευκαιρία να εξοπλίσεις την δική σου Mustang Mach-E με λίγα επιπλέον βήματα, επιλέγοντας αξεσουάρ και στοιχεία εξοπλισμού της αρεσκείας σου, όπως είναι για παράδειγμα ο κοτσαδόρος, το διαχωριστικό του χώρου φόρτωσης, το αντιολισθητικό δάπεδό του κ.α. Επίσης, προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής του φορτιστή που εξυπηρετεί τον καθένα υποψήφιο κάτοχο του μπντέλου.

Δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού αυτοκινήτου

Σε περίπτωση που επιθυμεί κάποιος να διαθέσει το παλιό του αυτοκίνητο για ανταλλαγή, η online πλατφόρμα επιτρέπει με εύκολα βήματα να ενημερώσει τον Έμπορο Fοrd, αρκεί να καταγράψει μέσα από συγκεκριμένα πεδία τα στοιχεία του μεταχειρισμένου οχήματός ώστε ο Έμπορος να προχωρήσει στην εκτίμηση της αξίας του.

Οι υπηρεσίες της πλατφόρμας δίνουν την δυνατότητα προγραμματισμού ακόμη και του χρόνου παράδοσης του νέου αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα, όταν η Mustang Mach-E φτάσει στον Έμπορο, ο ενδιαφερόμενος θα λάβει μία σχετική ειδοποίηση και στη συνέχεια μπορεί να προγραμματίσει εσείς τον χρόνο που τον βολεύει να πραγματοποιηθεί η παράδοσή του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες του Λογαριασμού Ford.

Επίσης, από τη στιγμή που θα γίνει η παραγγελία, ο αγοραστής μπορεί να λαμβάνει όλες τις απαραίτητες όσο και χρήσιμες πληροφορίες για την πορεία της μέσα από ηλεκτρονική αλληλογραφία. Οι ειδοποιήσεις που μπορούν να ληφθούν αφορούν μεταξύ άλλων τόσο το στάδιο παραγωγής του αυτοκινήτου σας, αλλά και την παρακολούθηση της πορείας του μέχρι την άφιξη του στην Ελλάδα.

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής τρόπου εξόφλησης, είτε τοις μετρητοίς είτε μέσω χρηματοδότησης. Και στις δύο περιπτώσεις ο Επίσημος Έμπορος θα ενημερώσει αναλυτικά για τα επόμενα βήματα. Σε περίπτωση που είναι επιθυμητή η αγορά με χρηματοδότηση, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ενόςαπό τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance.