Περίπου 40 ημέρες μετά την πρώτη προωθητική εικόνα της Sports Series, η McLaren δίνει στη δημοσιότητα μια δεύτερη πρόγευση του επερχόμενου entry-level μοντέλου της, το οποίο -αν και ολόκληρο- διατηρεί το καμουφλάζ του.

Οι Βρετανοί φέρονται να ετοιμάζουν ολόκληρη γκάμα μοντέλων Sports Series, τα οποία θα διαφέρουν σε αμάξωμα και απόδοση. Με αυτόν τον τρόπο η McLaren φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως η Porsche 911, η Mercedes-AMG GT και το Audi R8.

Η Sports Series στηρίζεται στη McLaren 650S, από την οποία προέρχεται τόσο carbon fiber monocoque σασί, όσο και ο κεντρικά τοποθετημένος V8 κινητήρας των 3,8 λίτρων, του οποίου η απόδοση αναμένεται να πέσει «μόλις» στους περίπου 500 ίππους.

Η εταιρεία δηλώνει πως η Sport Series είναι ένα sports car, ιδανικό για καθημερινή χρήση, προσφέροντας σε σχέση με την 650S ευκολότερη πρόσβαση στην καμπίνα, περισσότερο εσωτερικό χώρο και μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ.

Η παρουσίασή της θα γίνει τον Απρίλιο στις εκθέσεις της Ν. Υόρκης και του Πεκίνου, ενώ η διάθεσή της θα ξεκινήσει του χρόνου.

Πηγή: autotriti.gr