Η Mitsubishi το 2015 θα παρουσιάσει το νέο Outlander, ενώ θα υπάρξει και μια τελευταία ειδική έκδοση του Lancer Evo, πριν το τέλος της εμπορικής πορείας του μοντέλου.

Ο Don Swearingen, αντιπρόεδρος της Mitsubishi Motors της Βόρειας Αμερικής, στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Λος Άντζελες αναφέρθηκε στα πλάνα της εταιρείας για το προσεχές μέλλον.

Πιο αναλυτικά, ο Swearingen δήλωσε ότι η Mitsubishi βρίσκεται σε σημείο ανάκαμψης και θα κατασκευάσει αρκετά νέα μοντέλα, μεταξύ αυτών, τη νέα γενιά του Outlander που θα κάνει ντεμπούτο στη Νέα Υόρκη την επόμενη χρονιά. Μάλιστα, όπως και στην παρούσα γενιά, το Outlander θα διατίθεται και σε υβριδική plug-in έκδοση.

Επίσης, αναφέρθηκε στο XR-PHEV concept, που παρουσιάστηκε στο Λος Άντζελες, προσθέτοντας ότι θα έρθει η στιγμή –σύντομα- να δούμε το εν λόγω μεσαίο crossover στην παραγωγή. Να θυμίσουμε ότι το Mitsubishi XR-PHEV Concept χρησιμοποιεί το plug-in υβριδικό, ηλεκτρικό σύστημα κίνησης (PHEV) της Mitsubishi Motors σε μία διάταξη εμπρόσθιας κίνησης (FWD), συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα ενός SUV με σπορ coupe σχεδίαση.

Τέλος αναφερόμενος στο Lancer Evo, ο Swearingen τόνισε ότι ακόμα δεν έχει «πεθάνει» για την εταιρεία, καθώς πρόκειται να κυκλοφορήσει ακόμα μία ειδική έκδοση του θρυλικού sports car, προτού παραχωρήσει τη θέση του στη νέα γενιά, η οποία –όπως είναι γνωστό- θα πατήσει σε καινούργια πλατφόρμα και θα είναι υβριδική με απόδοση περί τα 500 άλογα.

Πηγή: autotriti.gr