Το ανανεωμένο Subaru Impreza που θα λανσαριστεί την ερχόμενη χρονιά, έρχεται με μικρές στιλιστικές επεμβάσεις εξωτερικά και αναβάθμιση του εξοπλισμού του στο εσωτερικό, τόσο στη sedan, όσο και στην πεντάθυρη hatchback έκδοση, σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο.

Ειδικότερα, το ανανεωμένο Impreza διαθέτει ανασχεδιασμένους μπροστινούς προβολείς και γρίλια εισαγωγής αέρα, που δίνει στο εν λόγω μοντέλο ένα πιο επιθετικό στιλ. Επίσης, στο πίσω μέρος ρετουσαρίστηκε το σπόιλερ και προστέθηκε τρίτο φως φρένων με LED.

Περνώντας στο εσωτερικό του facelift Impreza, θα είναι διαθέσιμη στο στάνταρ εξοπλισμό του μοντέλου μια νέα οθόνη αφής 6,2 ιντσών (7 ιντσών προαιρετικά) με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών ψυχαγωγίας και πληροφόρησης, ενώ υπάρχει πρόβλεψη σύνδεσης του multimedia συστήματος με smartphones.

Επίσης, έχουν γίνει βελτιώσεις στην ηχομόνωση της καμπίνας και αναβαθμίσεις στα φινιρίσματα του εσωτερικού του ανανεωμένου Impreza.

Μηχανικά τώρα δεν έχουμε αλλαγές σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, καθώς το ανανεωμένο Impreza εφοδιάζεται με τον 2λιτρο 4κύλινδρο boxer κινητήρα με απόδοση 150 ίππους στις 6.200 σ.α.λ. και 196 Nm ροπής που συνδυάζεται στις κορυφαίες εκδόσεις του ιαπωνικού μοντέλου με CVT κιβώτιο και μετάδοση κίνησης και στους 4 τροχούς.

Πηγή: autotriti.gr