Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία των ομάδων της Formula 1 ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στην πίστα της Αυστραλίας.

Ο Στέφανο Ντομικάλι τόνισε πως με τα δεδομένα που συνέλεξαν από τις τελευταίες δοκιμές στο Μπαχρέιν θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν την απόδοση της F14T.

Ακόμη, το αφεντικό της σκουντερία δήλωσε πως από τα όσα έχουν δει μέχρι τώρα οι Mercedes και Williams βρίσκονται μπροστά από τη Ferrari, ενώ επισήμανε πως η απόδοση των ομάδων θα αλλάζει από γκραν πρι σε γκραν πρι.

«Οι αλλαγές στους κανονισμούς είναι τόσο ριζικές που θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερες δοκιμές πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στην περίπτωση μας συλλέξαμε αρκετά δεδομένα, τα οποία θα αναλύσουμε στις εγκαταστάσεις μας. Κάποια στοιχεία χρειάζονται περισσότερη προσοχή για να φτάσουμε στο επίπεδο της απόδοσης που θέλουμε.

Στις εγκαταστάσεις μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να επιδιορθώσουμε τα μέρη που δεν λειτουργούν σωστά, ώστε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στο γκραν πρι της Αυστραλίας», ήταν τα λόγια του αφεντικού της σκουντερία για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Πιστεύω ότι θα δούμε πολλές αλλαγές στο δεύτερο γκραν πρι από το πρώτο και στο τρίτο από το δεύτερο, δεδομένου ότι όλες οι ομάδες θα φέρνουν αναβαθμίσεις. Αρχικά, η αξιοπιστία θα είναι το κλειδί, επειδή χωρίς αυτό δεν μπορείς να κερδίσεις βαθμούς. Από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα η Williams και η Mercedes είναι μπροστά μας, μετά από αυτούς είμαστε εμείς».

Πηγή: sport-fm.gr