Η Maserati στη Γενεύη θα παρουσιάσει τη νέα GT concept που μάλλον θα είναι ο προάγγελος της Gran Sport, η οποία θα πατά στην πλατφόρμα των Ghibli & Quattroporte και θα λανσαριστεί το 2016.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ιταλικής εταιρείας, στο Σαλόνι της Γενεύης θα παρουσιαστεί ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο, η Maserati GT. Για το συγκεκριμένο concept λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά -μεταξύ αυτών- ότι θα βγει στην παραγωγή, προκειμένου να σταθεί απέναντι από τις Jaguar F-Type και Porsche 911.

Παράλληλα, οι φήμες θέλουν η νέα Maserati GT concept να είναι ο προάγγελος της Gran Sport, η οποία θα μπει στην παραγωγή το 2016. Η εν λόγω Maserati έχει επιβεβαιωθεί ότι θα ονομάζεται Gran Sport και επίσης έγινε γνωστό ότι θα πατά στην πλατφόρμα –με προσαρμογή- των Ghibli και Quattroporte.

Επιστρέφοντας στο πρωτότυπο μοντέλο, όσον αφορά τα μηχανικά του μέρη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εφοδιαστεί με έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V6 3λιτρο που θα αποδίδει 410 ίππους ή έναν V8 3,8 λτ. με απόδοση 530 ίππους.

Πηγή: autotriti.gr