Η νέα 4θυρη Σειρά 4 Gran Coupe σχεδιάζεται από την BMW, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι της Γενεύης και να λανσαριστεί αμέσως μετά, με τους κινητήρες της 4άρας Coupe.

Η βαυαρική φίρμα θα φέρει στο Σαλόνι της Γενεύης τον Μάρτιο τη νέα Σειρά 4 Gran Coupe, ενώ αναμένεται να φτάσει στις αντιπροσωπείες του κόσμου αργότερα μέσα στην ίδια χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα 4θυρη Gran Coupe σε δύο κατασκοπευτικές, αποκλειστικές, ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες, που εξασφαλίσαμε διακρίνεται για την κομψή της νέα σχεδίαση, τόσο στο εμπρός, όσο και στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, σε σχέση με τη 2θυρη έκδοση, με το πίσω παράθυρο να καταλαμβάνει μεγαλύτερο χώρο -λόγω των 4 θυρών- το οποίο όμως καταλήγει διακριτικά στο χώρο αποσκευών. Επιπλέον, οι δυναμικές γραμμές στο πλαϊνό τμήμα της 4άρας Gran Coupe προσφέρουν μια πιο σπορ και ταυτόχρονα premium εικόνα, ενώ η καμπίνα των επιβατών γίνεται πιο ευρύχωρη από την «απλή» Coupe.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, η BMW θέλει το εν λόγω μοντέλο της να ανταγωνιστεί το Audi A5 Sportback και επίσης προτίθεται να το προσφέρει στις εκδόσεις 420i, 420d, 428i και 435i, με τις δύο τελευταίες να προορίζονται μόνο για την αμερικανική αγορά.

Παράλληλα, κατά τις φήμες, ο προαιρετικός εξοπλισμός και τα μηχανικά μέρη θα προέρχονται από την 4άρα Coupe και Convertible. Τέλος, όσον αφορά τη BMW M4 Gran Coupe υπολογίζεται ότι θα δει τα «φώτα της ράμπας» έναν χρόνο μετά -το 2015- όπως μας συνηθίζει η γερμανική μάρκα.

Πηγή: autotriti.gr