Η BMW θα κυκλοφορήσει άμεσα την X6 M Design Edition, που χαρακτηρίζεται «ιδιαίτερα σπορτίφ», σε περιορισμένη παραγωγή, 100 αριθμημένων μονάδων. Μάλιστα, στο ταμπλό του μοντέλου θα υπάρχει πλακέτα με την αρίθμηση του κάθε οχήματος.

Πιο συγκεκριμένα, η special αυτή έκδοση θα φέρει ένα «αεροδυναμικό πακέτο», που θα διακρίνεται από τον μπροστινό και πίσω σπόιλερ από ανθρακόνημα, μαύρες γρίλιες εισαγωγής αέρα μπροστά και ένα νέο μαύρο διαχύτη πίσω με ενσωματωμένες τις δύο διπλές απολήξεις εξάτμισης. Επίσης, θα διαθέτει 21 ιντσών ζάντες αλουμινίου με το λογότυπο M.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα και το δίχρωμο (μαύρο-κόκκινο) ταμπλό, με το λογότυπο της έκδοσης.

Κάτω από το καπό, η BMW X6 M Design Edition εφοδιάζεται, όπως και η βασική έκδοση, με τον 4,4 λτ. διπλό turbo V8 κινητήρα, που αποδίδει 555 ίππους και 680 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα 6τάχυτο M Sport αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που μεταφέρει την κίνηση και στους 4 τροχούς.

Επίσης, το εν λόγω SAC θα ολοκληρώνει τη διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα σε 4,7 δλ. και θα αγγίζει την τελική ταχύτητα των 250 χλμ./ώρα.

Τέλος, δεν έχει αναφερθεί κάτι για την τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης προς το παρόν.

Πηγή: autotriti.gr