Η Mercedes παρουσίασε στην πρόσφατη έκθεση αυτοκινήτου το νέο συμπαγές crossover της, την ξεχωριστή GLA, η οποία αποτελεί την πρόταση της γερμανικής φίρμας στα αστικά πολυτελή SUV.

Τώρα λοιπόν, ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει και μια Edition 1 έκδοση για το συγκεκριμένο μοντέλο, όπως συνέβη για τα A45 AMG, CLA45 AMG και S-Class.

Πιο συγκεκριμένα, η ειδική έκδοση θα περιλαμβάνει τέσσερις αποκλειστικές εξωτερικές αποχρώσεις (λευκό, μαύρο, καφέ και γκρι), μαζί με πεντάκτινες 19άρες AMG ζάντες μαύρου κράματος και φώτα bi-xenon. Επιπλέον θα φέρει αλουμινένιες ράγες οροφής, χρωμιομένους προφυλακτήρες και απολήξεις εξάτμισης.

Στο εσωτερικό της GLA Edition 1 θα υπάρχει ένα νέο δερμάτινο τιμόνι, πιο αναπαυτικά και με μαλακό δέρμα καθίσματα, λεπτομέρειες αλουμινίου, όπως και σπορ πεντάλ από ανοξείδωτο χάλυβα.

Τέλος, η Edition 1 θα κοστίζει περί τα 6.307 ευρώ επιπλέον (τιμή Γερμανίας), ενώ θα μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε μηχανικό σύνολο της GLA.

Ωστόσο, η Mercedes επισημαίνει ότι η εν λόγω έκδοση δεν θα μπορεί να διατεθεί μαζί με το προαιρετικό εξοπλιστικό πακέτο AMG.

Πηγή: autotriti.gr