Η Mercedes συνεργάστηκε με τον επώνυμο Οίκο πολυτελών ανδρικών ενδυμάτων Spencer Hart για να δημιουργηθεί μια special edition της CLS 63 AMG Shooting Brake, με αισθητικές και στιλιστικές παρεμβάσεις, χωρίς καθόλου να τροποποιηθούν τα μηχανικά μέρη.

Το συγκεκριμένο μοντέλο διακοσμήθηκε από τον καλλιτεχνικό διευθυντή της εταιρείας Nick Hart, με αφορμή την εβδομάδα μόδας στη Βρετανία, για να «στολίσει» διαφημιστικά τη βιτρίνα της Mercedes-Benz, αλλά και να πουληθεί σε συγκεκριμένους και εκλεκτούς πελάτες (σε αριθμημένες ελάχιστες μονάδες).

Εξωτερικά διακρίνεται το χαρακτηριστικό μπλε (Nick Hart Midnight Blue) του σχεδιαστή, ενώ οι λεπτομέρειες και τα τελειώματα του αμαξώματος είναι σε σκούρο χρώμιο.

Από την άλλη στο εσωτερικό, η CLS διαθέτει ένα καφέ χρώμα στους τόνους της σοκολάτας, που προσφέρει αίσθηση χλιδής στο ιταλικό δέρμα των καθισμάτων και έρχεται σε αντίθεση με τις μπλε ραφές (επιλογή εμπνευσμένη από το κατάστημα της Spencer Hart στην οδό Brook του Λονδίνου), ενώ το ακριβό ξύλο καρυδιάς στο ταμπλό και τις πόρτες χαρίζει μοναδική φινέτσα.

Επίσης, υπάρχει η υπογραφή του Nick Hart στην κεντρική κονσόλα και κεντημένο το λογότυπο σε κάθε προσκέφαλο.

Σημειωτέον δε, ότι η Mercedes επεδίωξε και στο παρελθόν τέτοιου είδους συνεργασίες με διάφορους οίκους, αλλά είναι η πρώτη φορά που το αποτέλεσμα είναι τόσο «φρέσκο» και «δροσερό», κατά τους ιθύνοντες, ώστε να νιώθουν υπερήφανοι.

Πηγή: autotriti.gr