Η εταιρεία DC-Design, η οποία έχει αναλάβει να επιμελείται το εσωτερικό των Renault που κατασκευάζονται στην Ινδία, παρουσίασε τη δική της σχεδίαση για ένα πολυτελέστερο Duster.

Το μοντέλο βγαίνει στην Ινδία με το σήμα της Renault, δημιουργώντας έτσι το DC Duster.

Η εταιρεία αναμόρφωσε ολοκληρωτικά το εσωτερικό του μοντέλου, χρησιμοποιώντας απομίμηση ξύλου και τεχνητό δέρμα, ενώ εφοδίασε το όχημα με ένα σύστημα multimedia για την ψυχαγωγία των πίσω επιβατών.

Σε σχέση με το γνώριμό μας Duster, μια ειδοποιός διαφορά στο εσωτερικό αποτελεί η διάταξη 4 θέσεων, μιας και η κεντρική κονσόλα συνεχίζει προς τα πίσω. Τα πίσω μάλιστα καθίσματα είναι ιδιαίτερα άνετα και αναπαυτικά, αφού διαθέτουν έξι διαφορετικές ρυθμίσεις ανάκλισης.

Μάλιστα το πίσω αριστερό μπορεί να μετατραπεί ακόμη και σε κρεβάτι, με την προϋπόθεση ότι το μπροστινό αριστερό θα αναδιπλωθεί. Υπάρχει επίσης ένα αναδιπλούμενο τραπεζάκι, ενώ τα χειριστήρια του συστήματος ψυχαγωγίας τοποθετούνται στην κεντρική κονσόλα.

Όσον αφορά στην εξωτερική σχεδίαση του Duster DC, οι κύριες αλλαγές αφορούν το μπροστινό μέρος, στο οποίο έχει προστεθεί μια πολύ λεπτή σειρά LED, ως φώτα ημέρας. Επίσης έχει επανασχεδιαστεί ο προφυλακτήρας κι η μάσκα, που περιλαμβάνει τα φώτα ομίχλης.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο εξωτερικά σε μαύρο ματ, με τη DC-Design να αντικαθιστά τα λογότυπα της Renault με τα δικά της. Τέλος, επιπλέον αλλαγές αποτελούν οι ζάντες αλουμινίου της DC και τα γυαλιστερά σκαλοπάτια στο πλάι.

Πηγή: autotriti.gr