Με το δεξί ξεκίνησε το τριήμερο στη Μαλαισία ο Φελίπε Μάσα παίρνοντας τη δεύτερη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή για τον Βραζιλιάνο.

Ο πιλότος της Ferrari εκκίνησε από την πρώτη σειρά για πρώτη φορά μετά το 2010 (γκραν πρι Μπαχρέιν) ωστόσο τα ενδιάμεσα ελαστικά δυσκόλεψαν το έργο του, με αποτέλεσμα να χάσει αρκετές θέσεις στην εκκίνηση.

«Ο αγώνας ήταν λίγο περίπλοκος, λόγο της κατάστασης της πίστας, η οποία σε κάποια σημεία είχε νερό και σε κάποια άλλα όχι. Η καινούρια γόμα των ενδιάμεσων με δυσκόλεψε και δεν μου επέτρεψε να έχω καλό ρυθμό. Έτσι έχασα αρκετές θέσεις στον πρώτο γύρο. Ωστόσο, όταν η πίστα στέγνωσε, ο ρυθμός του μονοθεσίου βελτιώθηκε, δεν είχαμε μεγάλη φθορά στα ελαστικά, αλλά σε εκείνο το σημείο η πιθανότητα να τερματίσω στο βάθρο είχαν εξαφανιστεί.

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά δεδομένων των δυσκολιών που είχα στην εκκίνηση είμαι χαρούμενος με τους βαθμούς που πήραμε», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου πιλότου.

Πηγή: sport-fm.gr