Με το… αριστερό ξεκίνησε η σεζόν για τον Τζένσον Μπάτον, ο οποίος είδε την McLaren του να μην είναι αρκετά ανταγωνιστική για να του επιτρέψει να διεκδικήσει ένα καλύτερο αποτέλεσμα από την ένατη θέση στους δρόμους του Άλμπερτ Παρκ.

Ο Βρετανός πιλότος δεν φαίνεται να ελπίζει σε κάτι καλύτερο για το δεύτερο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Μαλαισίας (22-24/3), παρά το γεγονός ότι χαρακτήρισε τη Σεπάνγκ ένα από τα πιο απρόβλεπτα γκραν πρι.

«Στην Αυστραλία είχαμε ένα πολύ δύσκολο τριήμερο και παρά το γεγονός ότι πήραμε ότι μπορούσαμε από το μονοθέσιο δεν ήμασταν στη θέση που θα θέλαμε. Έχουμε ακόμη πολύ δουλειά να κάνουμε και κανένας στην ομάδα δεν θα σταματήσει μέχρι να κινηθούμε προς την σωστή κατεύθυνση. Ωστόσο, δεν περιμένω να έχουμε εξελίξεις αυτό το τριήμερο», ήταν τα λόγια του Βρετανού Παγκόσμιου πρωταθλητή του 2009.

Ακόμη, ο Μπάτον δήλωσε πως του αρέσει η πρόκληση του να οδηγεί και να προσπαθεί για το ό,τι καλύτερο με ένα μη ανταγωνιστικό μονοθέσιο όπως η MP4-28.

«Τα πράγματα στη Μαλαισία μπορεί να είναι τόσο απρόβλεπτα, ιδιαίτερα λόγω των καιρικών συνθηκών. Πέρυσι, ο αγώνας που νικητής στέφθηκε ο Αλόνσο ήταν ένα θρίλερ. Αυτό είναι κάτι που εμείς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, μου αρέσει πολύ να οδηγώ σε τέτοιες συνθήκες και είναι ωραία η πρόκληση να οδηγώ ένα μονοθέσιο το οποίο ξέρουμε ότι ακόμη δεν είναι ικανό να διεκδικεί νίκες».

Πηγή: sport-fm.gr