Η Qoros «διάβασε» καλά την ευρωπαϊκή αγορά και μαζί με τα Qoros 3 Sedan και 3 Cross Hybrid Concept, μας έδειξε στη Γενεύη και το 3 Estate concept, τον προπομπό της έκδοσης station wagon.

Κάνει με άλλα λόγια την είσοδό της στην Ευρώπη ξεκινώντας από τη σημαντικότερη κατηγορία, αυτή των μικρομεσαίων και φροντίζει να καλύψει κάθε υποκατηγορία: των sedan, των hatchback αλλά και των SW, τα οποία είναι αρκετά δημοφιλή στη Γηραιά Ήπειρο.

Σχεδιαστικά, το Qoros 3 Estate concept διατηρεί τη σχεδιαστική γραμμή του Sedan, τόσο εμπρός και πλάι, όσο και στο πίσω μέρος όπου υιοθετεί τα φωτιστικά σώματα της τετράθυρης έκδοσης και όχι της 5θυρης.

Η Qoros υπόσχεται μεγάλους χώρους και πρακτικότητα, με αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα που δημιουργούν επίπεδο χώρο φόρτωσης, άνοιγμα στο πίσω υποβραχιόνιο για φόρτωση σκι, καθώς και πληθώρα θηκών για μικροαντικείμενα.

Η γκάμα κινητήρων αναμένεται να είναι η ίδια με του sedan: 1.6 και 1.6 Turbo με 127 και 157 ίππους αντίστοιχα και αργότερα οι υπό εξέλιξη 1.2 Turbo και 1.6 GDI.

Πηγή: gocar.gr