Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ξέρει πως εκτός από τον Φερνάντο Αλόνσο η βροχή είναι μία ακόμη απειλή που μπορεί να καταστρέψει τα σχέδια του για τη διεκδίκηση του τρίτου του Παγκόσμιου τίτλου.

Ωστόσο, ο Γερμανός κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου ενόψει του βραζιλιάνικου γκραν πρι (23-25/11) δήλωσε αισιόδοξος, τονίζοντας πως πιστεύει στην ανταγωνιστικότητα του μονοθεσίου του.

«Όσον αφορά στην προετοιμασία μας θα κάνουμε ότι μπορούμε. Στο Σαο Πάολο ο καιρός αποφασίζει. Είναι το ίδιο με το Σπα, τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα όπως και ο καιρικές συνθήκες εδώ. Έχω μιλήσει με ανθρώπους εδώ και πιθανότατα να βρέξει το Σάββατο και την Κυριακή, όμως δεν ξέρουμε ούτε πόσο, ούτε το πότε», ανέφερε ο δύο φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ωστόσο τόνισε πως δεν έχει αμφιβολίες για την ανταγωνιστικότητα της Red Bull, δεδομένου ότι έχει καλά αποτελέσματα στο Ιντερλάγκος τα τελευταία χρόνια.

«Το μονοθέσιο μας φαίνεται να ταιριάζει στην πίστα, αυτό ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια. Το μόνο που απομένει τώρα είναι να το επιβεβαιώσουμε και για φέτος. Νομίζω πως προς το παρόν είμαστε όσο σίγουροι πρέπει να είμαστε. Προφανώς, ξέρουμε ότι ακόμη υπάρχει αρκετός δρόμος, αλλά νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλή θέση».

Πηγή: Sport-fm.gr