Πολύ καλή μπορεί να χαρακτηριστεί η εικόνα της Sauber για το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1, με στόχο –σύμφωνα με την ομάδα- την 5η θέση στην κατάταξη των κατασκευαστών.

Φέτος, η Sauber είχε μια θετική πορεία στο πρωτάθλημα της Formula 1, με τον Sergio Perez να πετυχαίνει υψηλές θέσεις, ακόμα και την 3η θέση του πόντιουμ στον αγώνα του Καναδά.

Η καλή εικόνα του Μεξικανού, αλλά και του Kamui Kobayashi, έφεραν την ομάδα της Sauber να χτίζει μια μικρή διαφορά από τη Force India στην κατάταξη των κατασκευαστών, ενώ μόλις 26 βαθμούς την χωρίζουν από την 5η θέση, όπου βρίσκεται η Mercedes.

H Monisha Kaltenborn, συνιδιοκτήτρια της Sauber, αναφέρει πως θα παλέψουν για την 5η θέση της ομάδας και θεωρεί ότι θα συνεχίσουν τον καλό ρυθμό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Συνέχισε λέγοντας, ότι πίστευε από την αρχή του πρωταθλήματος ότι η ελβετική ομάδα θα καταφέρει να έχει καλύτερη θέση από την περσινή 7η θέση της γενικής κατάταξης των κατασκευαστών. Τέλος, με αισιοδοξία και πολύ σκληρή δουλειά είναι σίγουρη ότι θα σκαρφαλώσουν στην 5η θέση.

Πηγή: autotriti.gr