O Πάμπλο Περέζ Κομπάνκ είναι οδηγός αγώνων από την Αργεντινή, γόνος πλούσιας οικογένειας με παράδοση στους αγώνες (ο αδερφός του Λουίς Περέζ Κομπάνκ αγωνίζεται σε αγώνες Ράλι), που λατρεύει την ταχύτητα και τα πανάκριβα αυτοκίνητα.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι έχει μια αδυναμία στα πολύ γρήγορα αυτοκίνητα και δη στις δημιουργίες του ιταλικού οίκου Pagani Automobili S.p.A. Διαθέτει ένα Huayra BC και ένα Zonda Revolucion τα οποία απολαμβάνει σε εξορμήσεις με άλλους ιδιοκτήτες hypercars και φυσικά σε εκδηλώσεις που φιλοξενούνται σε πίστες.

Λίαν προσφάτως, αποφάσισε να μετατρέψει το ένα από αυτά σε έργο τέχνης και να το «εκθέσει» μέσα στο σπίτι του.

Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα των petrolheads είναι κάποια στιγμή να μπορέσουν να «στολίσουν» κάποιο αγαπημένο τους όχημα, είτε αυτό είναι αυτοκίνητο είτε μοτοσυκλέτα, σε κάποιο μέρος του σπιτιού τους.

Ο 36χρονος οδηγός από το Μπουένος Αϊρες έκανε αυτό το όνειρο πραγματικότητα, καθώς μετέτρεψε το Pagani Zonda Revolucion, ένα συλλεκτικό όχημα (μόλις πέντε κατασκευάστηκαν) που κοστίζει πάνω από 2,2 εκατομμύρια ευρώ, σε έργο τέχνης, το οποίο εδώ και λίγες ώρες κοσμεί το σαλόνι του σπιτιού του!

«Επιτέλους! Ολοκληρώθηκε το όχημα. Τι ωραία εμπειρία και κυρίως πολλή δουλειά. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους εμπλεκόμενους», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τη νέα διακόσμηση του σαλονιού του.

Από το εντυπωσιακό hypercar έχει αφαιρεθεί ο θηριώδης V12, 6 λίτρων της Mercedes-AMG των 800 Ps και 730 Nm ροπής προκειμένου να μειωθεί το βάρος. Το όχημα πατάει σε μια βάση και έχει τοποθετηθεί κάθετα σε μια μεταλλική κολώνα που βρίσκεται στο κέντρο του σαλονιού.

Το αποτέλεσμα οφείλουμε να ομολογήσουμε πως είναι άκρως εντυπωσιακό, αν και πιστεύουμε ότι το φυσικό περιβάλλον ενός τέτοιου οχήματος δεν είναι το μεγάλο δωμάτιο ενός σπιτιού, αλλά η πίστα. Από την άλλη, βέβαια, δικό του είναι το hypercar ότι θέλει το κάνει…

pagani1 pagani