Συνδυάζοντας επιδόσεις, οδηγική απόλαυση, οικονομία χρήσης και σεβασμό στο περιβάλλον, το νέο Fiat Panda έρχεται για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Βασικά του χαρακτηριστικά το ιταλικό design, η πρακτικότητα και ο οικολογικός χαρακτήρας.

Οι -εξωτερικά- μικρές του διαστάσεις συνδυάζονται με μεγάλους εσωτερικούς χώρους που εξασφαλίζουν την άνεση όλων των επιβατών. Παράλληλα, διατηρεί κορυφαία ευελιξία που είναι απαραίτητη σε ένα αυτοκίνητο πόλης.

Η «πράσινη» φιλοσοφία καθορίζει και την γκάμα που επιλέχτηκε στους κινητήρες του νέου Fiat Panda οι οποίοι είναι όλοι πρωταθλητές στην κατανάλωση, τις εκπομπές ρύπων και τις επιδόσεις.

Εξοπλίζεται με τέσσερις διαφορετικούς κινητήρες: βενζίνης (1.2 69hp & Twinair 85 & 65hp) και πετρελαίου (1.3 Multijet 75hp), που ξεχωρίζουν για την χαμηλή τους κατανάλωση και χαμηλές εκπομπές CO2 στοιχείο που μεταφράζεται ως εκ τούτου σε μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Έτσι, το νέο Fiat Panda αποδεικνύεται ιδανική λύση για την κίνηση στην πόλη, συνδυάζοντας χώρους και ασφάλεια, με οικονομία στη χρήση και κινητήρες μικρού κυβισμού και χαμηλών εκπομπών CO2, ειδικότερα σε μια περίοδο που ο οδηγός αναζητά την μέγιστη δυνατή επίδοση σε συνδυασμό με «value for money» απόδοση.