Επηρεασμένοι από το χθεσινό συμβάν, στο οποίο μηχανικοί της Force India, βρέθηκαν στο επίκεντρο διαδήλωσης στην πρωτεύουσα του Μπαχρέιν, η ομάδα σκέφτεται να μην πάρει μέρος στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών στην ώστε να προλάβει να φτάσει στο ξενοδοχείο που μένουν πριν νυχτώσει.

Η Force India στην πρώτη περίοδο των δοκιμών δοκίμασε όλα όσα ήθελε, καθώς επίσης και τη μαλακή γόμα, ώστε να πάρει τα απαραίτητα δεδομένα, χωρίς να χρειαστεί να συμμετάσχει και στη δεύτερη περίοδο.

«Θα δούμε το πρόγραμμα και το τι θα κάνουμε, αλλά νομίζω πως οι δοκιμές στη δεύτερη περίοδο θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένες. Μπορεί να μην πάρουμε μέρος, μπορεί όμως να τρέξουμε μέχρι το μέσο της περιόδου. Το πρωί κάναμε καλή δουλειά για να έχουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, αν πρέπει να μην τρέξουμε στη δεύτερη περίοδο», ήταν τα λόγια του αφεντικού της ομάδας, Μπομπ Φέρνλεϊ, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε.

«Είχαμε κάποια θέματα, όπως έγινε γνωστό και αυτό που θέλουμε είναι όλοι στην ομάδα να αισθάνονται ασφάλεια, αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό θα κάνουμε. Θα πραγματοποιηθούν διαδηλώσεις και δεν θα είναι καλό να συμβεί κάποιο ατύχημα», συμπλήρωσε.

Το δίδυμο της Force India στην πρώτη περίοδο των δοκιμών, βρέθηκε στην πρώτη εξάδα, με τον Ντι Ρέστα να πλασάρεται τρίτος και τον Χούλκνμπεργκ έκτο.

Πηγή: sport-fm.gr