H νέα γενιά της σειράς των μοντέλων DS του Γάλλου κατασκευαστή δικαιώνει τη σχεδιαστική φιλοσοφία που ακολούθησε η Citroen με 200.000 πωλήσεις σε δύο χρόνια.

Μόλις δύο χρόνια μετά την παρουσίαση της νέας και ιδιαίτερα διαφορετικής σειράς DS της Citroen, οι πωλήσεις δείχνουν ότι η επιτυχία που περίμενε η εταιρεία επιτεύχθηκε. Αυτό μαρτυρούν οι 200.000 πωλήσεις της σειράς που σημειώθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο, σε αυτά τα δύο χρόνια, με τις 25.000 από αυτές να είναι στη Μεγάλη Βρετανία.

H σειρά DS περιλαμβάνει τα τρία μοντέλα DS3, DS4, και DS5 και για να γιορτάσει το γεγονός των 200.000 πωλήσεων, η Citroen επισκεύθηκε 10 πόλεις στη Μεγάλη Βρετανία, όπου και μοίρασε πασχαλινά αυγά στο κοινό, ενώ μέσω facebook και twitter οργανώθηκε διαγωνισμός με έπαθλο 200 λίρες.

Τέλος, στην έκθεση της Κίνας, η γαλλική φίρμα θα παρουσιάσει και το concept Numero 9 που είδαμε πρόσφατα, το οποίο σκιαγραφεί το προφίλ τριών ακόμη μοντέλων της σειράς DS που θα δούμε στο μέλλον. Ενός μεσαίου σεντάν, ενός SUV, και ενός μεγάλου σεντάν πολυτελείας.

Πηγή: autotriti.gr