Δύο νέα και πολύ ενδιαφέροντα πρωτότυπα θα παρουσιάσει η Chery. Πρόκειται για σοβαρά δείγματα μοντέλων που μαρτυρούν πως οι Κινέζοι πλησιάζουν τους ευρωπαϊκους κατασκευαστές με πολύ γρήγορα βήματα.

Το Σαλόνι αυτοκινήτου του Πεκίνο αποτελεί φυσικά μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις κινέζικες εταιρείες να αναδείξουν τις δημιουργίες τους. Αυτό ακριβώς φαίνεται πως θα κάνει και η Chery, η 4η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανίας της ασιατικής χώρας παρουσιάζοντας δύο ενδιαφέροντα μοντέλα.

Από αυτά σίγουρα ξεχωρίζει είναι το TX, ένα πολύ στυλάτο crossover κομπακτ διαστάσεων με αρκετά «αθλητικό» ύφος και φουτουριστικά χαρακτηριστικά. Το δεύτερο μοντέλο ονομάζεται Ant (=Mυρμήγκι) Concept Car και ουσιαστικά εκφράζει τον τρόπο με τον οποίο η Chery οραματίζεται τις αστικές μετακινήσεις του μέλλοντος. Δυστυχώς ακόμα και δεν υπάρχουν αναλυτικά τεχνικά στοιχεία για τα δύο αυτά πρωτότυπα, τα οποία πάντως αναδεικνύουν τα τεράστια βήματα προς το καλύτερο που κάνουν κάθε χρόνο οι μεγάλοι κινέζοι κατασκευαστές.

Πηγή: autotriti.gr