Η Cadilac αποκάλυψε το ανανεωμένο SRX της, πριν από το επίσημο ντεμπούτο που θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Εμφανώς πιο ανανεωμένη, η Cadilac SRX διαθέτει μια ανασχεδιασμένη εμπρός γρίλια με τους αεραγωγούς μεγαλύτερους σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, ενώ έχουν τοποθετηθεί και φώτα ημέρας τύπου LED. Επίσης, διαθέτει νέο εμπρός προφυλακτήρα και θα πατά επάνω σε 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου.

Στο εσωτερικό του αμερικανικού μοντέλου παρατηρούμε το νέο τιμόνι, τον επανασχεδιασμένο επιλογέα ταχυτήτων, καθώς και το νέο πίνακα οργάνων.

Επίσης, έχει τοποθετηθεί το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας CUE (Cadillac User Experience) που εντυπωσιάζει με την 8 ιντσών οθόνη αφής και πρόκειται για ένα πολύ χρηστικό και απλό ηχοσύστημα.

Πολλά είναι και τα συστήματα ασφαλείας που εξοπλίζεται το αμερικάνικο SUV, όπως είναι το σύστημα ειδοποίησης διασταυρώσεων, το αυτόματος σύστημα φρεναρίσματος, το ενεργό cruise control και το νέο κάθισμα με δόνηση.

Όσον αφορά στο μηχανικό κομμάτι, το ανανεωμένο SRX εφοδιάζεται με έναν V6 κινητήρα των 3,6 λίτρων με την απόδοση να αγγίζει τους 312 ίππους και τη ροπή τα 358 Nm, και θα συνδυάζεται με ένα 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Τέλος, το σύστημα τετρακίνησης θα είναι προαιρετικό και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Πηγή: autotriti.gr