Ο σλοβένος στάντμαν Rok Bagoros που οδηγεί επίσημα για την KTM, προωθώντας το Duke 125, έκανε μία συγκλονιστική επίδειξη των ικανοτήτων του κατά τη διάρκεια της πρόσφατης έκθεσης MotoXpo, στην Kuala Lumpur της Μαλαισίας.

Η επίδειξη καταγράφηκε σε ένα επίσημο βίντεο και φωτογραφίες των κατορθωμάτων του έδωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, όπου αποκάλυψε κάποιες σκέψεις του και δήλωσε ότι ήταν η καλύτερη επίδειξη της ζωής του.

«Τα χέρια μου πονούσαν φρικτά και το σώμα μου ήταν διαλυμένο, αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω. Όποτε σκεφτόμουν “αρκετά, δεν πάει άλλο”, ο κόσμος συνέχιζε να χειροκροτεί και να επευφημεί και με τόσους ανθρώπους να ζητούν κι άλλο, δεν μπορούσα να αρνηθώ! Συνέχισα λοιπόν και το μόνο που μπορώ να πω τώρα είναι ότι δεν βλέπω την ώρα να το ξανακάνω», δήλωσε.

«Η Kuala Lumpur είναι μια φανταστική πόλη, με υπέροχους ανθρώπους, φαγητό και χαλαρή ατμόσφαιρα. Το μόνο που δεν μπόρεσα να συνηθίσω, ήταν η διαβολεμένη ζέστη και η υγρασία. Είναι μεγάλη η διαφορά από την κεντρική Ευρώπη. Ξαφνικά από το τέλος του χειμώνα βρέθηκα στο κατακαλόκαιρο της Kuala Lumpur. Πάντως η ευκαιρία να ανέβω στο KTM Duke 125 και να κάψω κάμποσα ζευγάρια λάστιχα της Sava μετά την απραξία του χειμώνα ήταν υπέροχη».

Ο Bagoros σε δράση με το μικρό αλλά θαυματουργό ΚΤΜ, στις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν: