Ισχυρότερο, πιο οικονομικό και σημαντικά βελτιωμένο τόσο αισθητικά όσο και σε επίπεδο μηχανικών μερών, το νέο Ssangyong Actyon Sports πραγματοποίησε την πανευρωπαϊκή του πρεμιέρα στην 82η διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης που διοργανώνεται από τις 6-18 Μαρτίου στην Ελβετία.

Έπειτα από μια διετία εξέλιξης και με συνολικό προϋπολογισμό άνω των 60 εκ. ευρώ, το νέο Ssangyong Actyon Sports είναι γεγονός και αναμένεται να λανσαριστεί στην γηραιά ήπειρο μέσα στο έτος.

Πέραν της εντελώς αναβαθμισμένης σχεδίασης τόσο του αμαξώματος όσο και του εσωτερικού, το νέο Actyon Sports έχει να επιδείξει και πολλαπλές διαφορές σε ό,τι αφορά στα μηχανικά του μέρη.

Χαρακτηριστικά αξίζει να σημειωθεί πως την κίνηση του αναλαμβάνει ο ολοκαίνουργιος πετρελαιοκινητήρας e-XDI που αποδίδει ισχύ 155 ίππων και μέγιστη ροπή 360 Nm που διατηρείται σταθερή από τις 1.500- 2.800 σ.α.λ.

Σε ό,τι αφορά στην κατανάλωση καυσίμου του συγκεκριμένου μηχανικού συνόλου, που όπως είναι φυσικό καλύπτει τις προδιαγραφές της Euro5, ορίζεται στα 7,4 λτ./100 χλμ., δηλαδή είναι βελτιωμένη κατά 7,5% σε σχέση με τον προκάτοχο του.

Πηγή: autotritipro.gr