Δύο νέες και πολύ ενδιαφέρουσες εκδόσεις του Mini δημιουργήθηκαν από τη BMW, με αφορμή τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η πρώτη ονομάζεται Bayswater και η δεύτερη Baker Street.

Ως επίσημος σπόνσορας των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου τον Ιούλιο του 2012, το BMW Group αποφάσισε να δημιουργήσει οι δύο νέες συλλεκτικές εκδόσεις του Mini να έχουν ονόματα προερχόμενα από σημαντικά σημεία της βρετανικής πρωτεύουσας.

Η έκδοση Bayswater αντλεί το όνομά της από μια πλούσια και πολύ ακριβή περιοχή του Λονδίνου. Tα σχετικά λογότυπα φιλοξενούνται στα πλευρικά σημεία του αυτοκινήτου, το οποίο είναι βαμμένο στο συγκεκριμένο μπλε χρώμα που βλέπετε στην εικόνα (η Mini το ονομάζει Κite Blue metallic finish).

H οροφή είναι μαύρη και το αισθητικό πακέτο συμπληρώνεται από διακριτικές αγωνιστικές αυτοκόλλητες ρίγες και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Στο εσωτερικό του συναντάμε επίσης μικρές λεπτομέρειες αναβάθμισης με λογότυπα Bayswater και στιλιστικά στοιχεία.

H Βaker Street είναι γνωστός δρόμος του Λονδίνου με έντονη εμπορική και καλλιτεχνική δραστηριότητα. Η έκδοση του Mini που φέρει την ονομασία της οδού διαθέτει λευκό-κρεμ χρώμα και σκούρα γκρι οροφή. Διαθέτει επίσης αγωνιστικές ρίγες, ειδικά βαμμένους μαύρους καθρέπτες και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών. Ανάλογες στιλιστικές πινελιές συναντάμε και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Πηγή: autotriti.gr