Η Kosmocar-Volkswagen θα συμμετάσχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2016» που θα διεξαχθεί στο Ελληνικό (πρώην Δυτικός Αερολιμένας Αθηνών), το διάστημα 22 – 30 Οκτωβρίου 2016.

Το περίπτερο της VW θα φιλοξενήσει την ανανεωμένη γκάμα των μοντέλων της μάρκας, μέσα από 18 διαφορετικές εκδόσεις. Έτσι, οι επισκέπτες της Έκθεσης, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το Νέο Tiguan 1.6 TDI 115PS και το Νέο up! ενώ το e-up! θα εκπροσωπήσει τη γκάμα των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της VW.

Σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση, το κορυφαίο Golf Clubsport 2.0 TSI 265 ίππων (που αποτελεί την επετειακή έκδοση των 40 ετών GTI), θα πλαισιώνεται από το Scirocco GTS 220PS και το Polo GTI «ντυμένο» στα χρώματα του WRC, γιορτάζοντας το 4ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα του Sebastian Ogier.

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν τα νέα Beetle Coupe Dune, Passat Alltrack και Touareg R-Line συμπληρώνοντας τη γκάμας Volkswagen στα Cross Over και τα αυθεντικά SUV.

Το Polo θα παρουσιαστεί με τους κορυφαίους κινητήρες της κατηγορίας, 1.0 TSI 95 ίππων  BlueMotion και 1.4 TDI 105 ίππων ΒΜΤ ενώ για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί το νέο Golf AllStar.

Η γκάμα R-Line ολοκληρώνεται με την παρουσίαση των αντίστοιχων εκδόσεων του Passat & του Touran, ενώ παράλληλα,  θα παρουσιαστούν το Νέο Multivan και το Νέο Amarok V6.

Επιπλέον, η Kosmocar θα διαθέτει αποκλειστικό χώρο «Tiguan Test Drive», στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να οδηγήσουν τη πλήρη γκάμα κινητήρων του Νέου Tiguan, δηλαδή:

Tiguan 1.4 TSI 125 ίππων

Tiguan 1.4 TSI 150 ίππων ACT

Tiguan 2.0 TDI 150 ίππων 4Motion DSG και

Tiguan 1.6 TDI 115 ίππων

kosmokar1 kosmokar2 kosmokar3 kosmokar4Νίκος Τσάδαρης