Το Opel Mokka, έχοντας αποσπάσει δύο φορές τον τίτλο «All-wheel drive car of the year», διακρίθηκε και με το βραβείο συνδεσιμότητας «Connectivity Award». Το δημοφιλές SUV τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο του Auto Bild Allrad για το πρωτοποριακό σύστημα OnStar. Η υπηρεσία προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης της Opel εντυπωσίασε τους ειδικούς με το εύρος των δυνατοτήτων της.

mocc1

Από τότε που λανσαρίστηκε πριν από τρία χρόνια περίπου, πάνω από 500.000 πελάτες έχουν αγοράσει το μικρομεσαίο SUV της Opel, ενώ στη Γερμανία συγκεντρώνει μερίδιο αγοράς πάνω από 20%. Το νέο Mokka X, που γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, συνεχίζει την επιτυχημένη ιστορία. Ο σκληροτράχηλος χαρακτήρας, το ανανεωμένο εσωτερικό και η νέα γενιά infotainment θα παίξουν το ρόλο τους.

mocc2

Η υπηρεσία Opel OnStar, φύλακας άγγελος «24 ώρες το 24ωρο», με Αυτόματη Απόκριση σε Περίπτωση Σύγκρουσης, Υποστήριξη Κλεμμένου Οχήματος & Οδική Βοήθεια, είναι ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας επιτυχίας. Τα συστήματα διασφαλίζουν επίσης εξαιρετική συνδεσιμότητα για μέχρι επτά κινητές συσκευές με το ισχυρό Wi-Fi Hotspot.

Στην Ελλάδα, η υπηρεσία Opel OnStar θα είναι διαθέσιμη από φέτος το φθινόπωρο.

Του Νίκου Τσάδαρη