Την Πέμπτη τέθηκε θέμα παραμονής του Λιούις Χάμιλτον στη McLaren από τα βρετανικά Μέσα, καθώς τόνιζαν ότι για το αν θα συνεχίσει ή όχι στα «ασημένια βέλη», θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς.

Φυσικά, αφορμή για τον ντόρο δόθηκε από από την απάντηση του παγκόσμιου πρωταθλητή σε ερώτηση για το αν η πίστη του στην ομάδα έχει όρια.

Έχει απόλυτα, είπε ο Χάμιλτον, ο οποίος συμπλήρωσε: Πάντα διασκεδάζω το να τρέχω με αυτήν την ομάδα και θα ήθελα να συνεχίσω, αλλά στο τέλος της χρονιάς πρέπει να υπολογίσεις σε ποια θέση είσαι και τί έχει συμβεί.

Ωστόσο, μετά τις ελεύθερες δοκιμές ο Χάμιλτον θέλησε να μαζέψει τις δηλώσεις του, εξηγώντας ότι: «Δεν υπάρχει αμφιβολία όσον αφορά στην αφοσίωσή μου στην ομάδα. Είναι η ομάδα μου από όταν ήμουν έξι χρονών.

Είμαι εδώ, είναι αφοσιωμένους σε αυτούς (McLaren). Θέλω να τους βοηθήσω, καθώς επίσης να προσπαθήσω να γίνω ένας από τους πιο επιτυχημένους πιλότους. Αν κοιτάξετε τις εμφανίσεις μας όλα αυτά τα χρόνια, πιστεύω ότι μπορείτε να πείτε ότι είμαι ο μόνος που κερδίζει τουλάχιστον ένα Grand Prix κάθε χρόνο, οπότε έχω μονοθέσιο-νικητή κάθε χρονιά. Καμία άλλη ομάδα δεν μπορεί να το πει αυτό τα τελευταία πέντε χρόνια. Αυτό είναι λίγο θετικό».

Πηγή: auto24.gr